Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan de 443 m2,în Curtici(ID:29196)

PREȚ NOU: € 15,000 PREȚ VECHI:19900

,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 29196
Preț: PREȚ NOU: € 15,000 PREȚ VECHI:19900
Suprafață teren: 443 m2
Front Stradal: 45
Tip Teren: Intravilan

Despre această proprietate

Teren intravilan de 443 m2,în Curtici(ID:29196)

Terenul intravilan de 443 de metri pătrați, situat în Curtici, la aproximativ 20 de kilometri de municipiul Arad, județul Arad, reprezintă o oportunitate atrăgătoare pentru cei care doresc să construiască o locuință într-un mediu nou și modern. Amplasat la doar 5 metri de sursele de gaz, apă, curent și canalizare, acest teren beneficiază de acces ușor și convenabil la toate utilitățile necesare pentru o viață confortabilă.

La o distanță rezonabilă de 20 de kilometri de municipiul Arad, proprietarii acestui teren au acces la facilitățile orașului, precum și la posibilitățile culturale, educaționale și comerciale pe care le oferă. Cartierul nou în care este situat terenul indică o dezvoltare în creștere, cu toate utilitățile necesare deja în apropiere.

Suprafața terenului de 443 de metri pătrați oferă posibilități de construcție flexibile, iar proximitatea la sursele principale de utilități facilitează procesul de conectare. Astfel, cei interesați să-și construiască propria locuință într-un mediu convenabil și accesibil pot găsi în acest teren o alegere potrivită.

În concluzie, terenul intravilan din Curtici reprezintă o oportunitate pentru cei care doresc să se stabilească într-o zonă în dezvoltare, la doar 20 de kilometri de municipiul Arad, cu toate utilitățile necesare la îndemână.

Facilități și caracteristici

Other Features
Pretabil Birou
Pretabil Cabinet
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

Todoru Lucian