Rezultatele căutării dvs.

Teren de 6250 m2 in Zona Industriala Nord pretabil pentru parcare de TIRURI sau depozitare

Exclusivitate
default default default default default

€ 1,800

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 29038
Preț: € 1,800
Suprafață teren: 6,250 m2
Front Stradal: 74
Tip Teren: Industrial
Structură gard: Prefabricate
Structură alei: Asfalt

Despre această proprietate

Teren de 6250 m2 in Zona Industriala Nord pretabil pentru parcare de TIRURI sau depozitare

 

In continuare ne face o deosebita placere sa va prezentam spre inchiriere la un pret exceptional, un teren ingradit de 6250 mp, aflat in Zona Industriala Nord din Arad. Terenul este nivelat cu piatra concasata si pana in prezent a avut ca destinatie parcare de tiruri si de utilaje.

Drumul care face legatura dintre Centura Aradului si teren este impartit intr-un drum de beton rutier si un drum de asfalt si poate asigura accesul autovehiculelor de tonaj ridicat. Frontul stradal al terenului este de 74 m si poate asigura, pe teren, un flux de manevrare al TIR-urilor, pentru actiunile de intrare-iesire, pe cele 2 porti existente.

Iluminarea terenului este asigurata de lampi cu led, montate pe stalpi si sunt alimentate de la panouri fotovoltaice montate pe ele. Terenul este pretabil pentru a fi inchiriat ca si parcare pentru autovehicule sau pentru depozitare. Accesul facil si conectat la Centura Aradului poate asigura un flux eficient si rapid in cazul utilizarii pentru activitati de parcare TIRURI sau de depozitare. Proprietarul ofera posibilitatea de inchiriere si a unui container tip birou, pentru doar 300 euro in plus.

Aceasta oportunitate va poate asigura o dezvoltare a afacerii pe care deja o desfasurati in domeniul transporturilor sau constructiilor sau va poate deschide noi orizonturi in afaceri daca va decideti sa deschideti o parcare privata. Indiferent de destinatia pe care doriti sa i-o dati, zona si facilitatile, va garanteaza succesul.

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

Facilități și caracteristici

Other Features
Curent trifazic

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRISTIAN TRÂNC