Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan de 1484 m2,în Țipar(ID:29545)

Exclusivitate

€ 6,000

,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 29545
Preț: € 6,000
Suprafață teren: 1,484 m2
Front Stradal: 20
Tip Teren: Intravilan

Despre această proprietate

Teren intravilan de 1484 m2,în Țipar(ID:29545)

Acest teren intravilan, situat în Tipar, județul Arad, oferă o oportunitate unică pentru cei interesați să-și construiască propriul cămin într-un mediu liniștit și prielnic. Cu o suprafață generoasă de 1484 mp, acesta se află într-o zonă bună, caracterizată de atmosferă pașnică și vecinătate rezidențială.

Localizat între case, terenul oferă avantajul integrării într-un cartier consolidat, beneficiind de facilități și servicii locale. Aspectul liniștit al zonei contribuie la crearea unei atmosfere plăcute și relaxante, perfectă pentru o locuință privată și confortabilă.

Unul dintre punctele forte ale acestui teren este accesul facil la utilități esențiale. Curentul și apa sunt disponibile la doar 50 de metri față de limita terenului, facilitând astfel procesul de construcție și asigurând confortul necesar în viața de zi cu zi.

Cu o dimensiune considerabilă, terenul oferă flexibilitate în proiectarea și amenajarea viitoarei locuințe, precum și a spațiilor verzi sau a altor facilități. Există posibilitatea de a valorifica acest spațiu în conformitate cu necesitățile și dorințele viitorilor proprietari.

În concluzie, acest teren intravilan din Tipar, județul Arad, reprezintă o oportunitate atractivă pentru cei care caută un loc de construcție într-o zonă liniștită, aproape de utilități și cu potențial de dezvoltare conform preferințelor individuale. Este locul ideal pentru a construi casa visurilor într-un cadru natural și prietenos.

 

Facilități și caracteristici

Other Features
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA