Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan de 443 m2,în Curtici(ID:29201)

PREȚ NOU: € 17,500 PREȚ VECHI:19900

,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 29201
Preț: PREȚ NOU: € 17,500 PREȚ VECHI:19900
Suprafață teren: 443 m2
Front Stradal: 45
Tip Teren: Intravilan

Despre această proprietate

Teren intravilan de 443 m2,în Curtici(ID:29201)

Terenul intravilan de 443 de metri pătrați din Curtici, situat la doar 20 de kilometri de municipiul Arad, reprezintă o oportunitate captivantă pentru cei care caută să construiască o casă într-un mediu rural apropiat de facilitățile orașului. Poziționat la o distanță de doar 5 metri de sursele principale de gaz, apă, curent și canalizare, acest teren oferă un cadru perfect pentru cei care apreciază atât liniștea rurală, cât și accesul facil la utilități esențiale.

Cartierul nou în care se află terenul indică o dezvoltare continuă și modernă, cu toate facilitățile necesare deja în apropiere. Cu o suprafață de 443 de metri pătrați, terenul oferă o paletă generoasă pentru proiectarea unei case personale, cu spațiu suficient pentru grădină sau alte facilități exterioare.

Proximitatea la municipiul Arad, la doar 20 de kilometri distanță, adaugă valoare acestei proprietăți, oferind acces rapid la servicii, instituții educaționale și culturale, precum și la toate facilitățile unui oraș mai mare.

Cu acces la toate utilitățile esențiale și cu posibilitatea de a construi o locuință personalizată într-un mediu liniștit, dar bine conectat, acest teren din Curtici reprezintă o alegere atractivă pentru cei care caută să-și construiască propriul cămin într-o comunitate în dezvoltare.

Facilități și caracteristici

Other Features
Pretabil Cabinet
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

Privat: Todoru Lucian