Rezultatele căutării dvs.

Cladire impunatoare cu 12 camere si 2 spatii, la cheie, in Centru sub pretul pietei

€ 680,000

Central, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 24124
Preț: € 680,000
Suprafață Propreitate: 1,000 m2
Suprafață teren: 600 m2
Camere : 12
Dormitoare: 9
Băi: 9
Anul construcției: 2005
Număr Balcoane: 3
Număr Terase: 2
Număr Nivele: 3
Suprafață Utilă: 800
Front Stradal: 15
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Ciment
Pereți interiori: Lavabil
Pereți exteriori: Decorativă
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Cladire impunatoare cu 12 camere si 2 spatii, la cheie, in Centru sub pretul pietei

 

Ceea ce dorim sa va prezentam in continuare este mai mult decat o cladire impunatoare din centrul Aradului, este istorie, este eleganta, este munca si sudoare, este confort, un mediul ideal de ati crea amintiri memorabile alaturi de cei dragi, este solutia perfecta de a investi intr-o cladire cu un potential remarcabil, de a aduce un plus valoare Aradului si de a dezvolta o afacere extrem de profitabila. Cladirea permite sa fie transformata in spatiu de locuit, in birouri, restaurant cu terase, pensiune, clinica medicala, iar limita o poti stabili chiar tu. Suntem convinsi ca va avea succes oricare din activitatile de mai sus datorita pozitionarii extraordinare, cu locuri de parcare de la Recons in exteriorul cladirii si datorita celor aproximativ 10 locuri de parcare private, in curte.

In momentul de fata, cladirea este folosita ca locuinta privata. Noii proprietari se vor putea bucura de o cladire pe 3 nivele (P+E+M) compusa din 12 camere, din care 9 dormitoare, 3 sufragerii in open space cu 3 bucatarii, 9 bai, 3 balcoane, 2 terase imense si 2 spatii comerciale pozitionate la una dintre strazile principale ale Aradului. Toata cladirea se intinde pe o suprafata de 1000 m2 construiti si aproximativ 800 m2 utili. Terenul pe care a fost construita aceasta cladire ajunge la 600 m2, cu un front stradal generos de aproximativ 15 m.

Cladirea este compusa din 2 corpuri, cladirea istorica si o constructie noua, din 2005, ridicata dupa norme europene, la cele mai inalte standarde, cu 2 straturi de zidarie cu bariera de aer intre ele si izolatie exterioara de 5 cm. Suntem siguri ca aceste detalii pot face diferenta atunci cand dorim sa facem o investitie. Ambientul placut dat de detaliile costisitoare in care a investit proprietarul, precum tipul de gresie, diferitele statui, elemente decorative speciale, aerele conditionate montate peste tot prin casa, incalzirea asigurata de o centrala termica pe gaz, partea de iluminat ce creaza un joc de lumini si umbre, nuante si culori face din aceasta proprietate un camin primitor si confortabil, dar in acelasi timp revigorant si plin de energie.

Ca investitor, putem sa iti spunem ca, aceasta proprietate poate fi investitia perfecta pentru ati asigura confortul unei locuinte de vis cu posibilitatea de a transforma dupa bunul plac, incaperile ramase, in spatii sau apartamente ce pot fi inchiriate si care va pot asigura un trai mai mult decat decent, luna de luna, din incasarea chiriilor. O analiza mai aprofundata va scoate la iveala faptul ca aceasta investitie este extrem de profitabila, tinand cont de pretul de achizitie ce se incadreaza cu mult sub pretul pietei. Terenul este evaluat in zona la 300 euro/ m2, asta inseamna ca doar terenul ar costa 180000 euro. Diferenta ramasa, de 500000 euro, impartita la suprafata construita ar rezulta, la stadiul actual de mobilare si utilare, un pret de 500 euro/ m2. Noi nu cunoastem o investitie imobiliare mai profitabila, in acest moment.

Ramane sa va decideti daca doriti sa investiti intr-o afacere care va garanteaza tot ce va doriti, un camin confortabil si o afacere profitabila, intr-o zona centrala a Aradului, intr-o singura tranzactie.

Facilități și caracteristici

Other Features
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Duș
Faianță
Gresie
Izolație termică acoperiș
Izolație termică exterioară de 10 mm
Mașină de spălat vase
Parcare
Parchet laminat
Poartă intrare
Pretabil Birou
Pretabil Cabinet
Pretabil Gradinita
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil muncitori
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit
Tapet
Terasă
Vană

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA