Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan de 1333 m2, cu ieșire la drumul principal E68, în Șoimoș

Exclusivitate

€ 13,500

Șoimoș, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25991
Preț: € 13,500
Suprafață teren: 1,333 m2
Front Stradal: 21

Despre această proprietate

Teren intravilan de 1333 m2, cu ieșire la drumul principal E68, în Șoimoș

 

Îți prezentăm o oportunitate unică de a achiziționa un teren intravilan amplasat într-o poziție de invidiat în localitatea Șoimoș din județul Arad. Cu o suprafață generoasă de 1333 m2 și un front stradal de 21 de metri, acest teren îți oferă posibilitatea de a-ți construi casa visurilor tale, într-un cadru natural și liniștit.

Așa cum vei observa, acest teren este situat în centrul localității, fiind la doar câțiva pași de biserică și gară. Prin urmare, poziționarea sa este ideală pentru cei care caută un loc liniștit și pitoresc, dar totodată accesibil și bine conectat la restul orașului. În plus, fiind amplasat pe drumul principal E68, ceea ce asigură acces rapid și facil către orice destinație doriți.

Deși gazul nu este disponibil în această zonă, terenul beneficiază de apă curentă de la rețea, iar accesul este asigurat de drumul principal E68. Mai mult decât atât, porțiunea din spatele terenului este deja îngrădită și este acoperită de pomi fructiferi, ceea ce îți va oferi un cadru natural pitoresc și relaxant.

Acest teren intravilan este potrivit atât pentru cei care doresc să își construiască o casă în care să locuiască permanent sau de vacanță, cât și pentru cei care doresc să își amenajeze o grădină sau un foișor, un loc în care să petreacă momente de relaxare și destindere. De asemenea, terenul nostru este situat în apropierea râului Mureș, oferind oportunități excelente pentru recreere în aer liber, cum ar fi pescuitul sau plimbările cu barca.

Deși canalizarea nu este trasa, aceasta se află la doar 300 de metri de teren, ceea ce face ca acesta să fie o alegere avantajoasă și practică. În plus, stâlpul de curent este deja în fața terenului, astfel încât instalația electrică poate fi realizată rapid și fără probleme.

În concluzie, acest teren este cu adevărat o oportunitate unică pentru oricine dorește să construiască propria casă sau să amenajeze o grădină într-o locație excelentă. Nu lăsa această oportunitate să îți scape și contactează-ne pentru mai multe detalii. Vin-o să îți transformi visul în realitate!

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

Larisa Godja