Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Spațiu comercial de 212 mp situat ultracentral, pe Bulevardul Revoluției

€ 3,750

Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25910
Preț: € 3,750
Suprafață Propreitate: 250 m2
Camere : 7
Băi: 2
Anul construcției: 2006
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 212
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură alei: Ciment
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Rame ferestre: Aluminiu
Uși exterioare: Aluminiu
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Spațiu comercial de 212 mp situat ultracentral, pe Bulevardul Revoluției

Cu bulevardul Revoluției în față și o locație ultracentrală, această proprietate comercială este cu siguranță o oportunitate unică pentru orice afacere. Cele 7 camere, 2 birouri, sala de conferințe și vestiarul oferă o mulțime de opțiuni pentru diferite activități, de la un cabinet medical până la un spațiu de birouri moderne sau un magazin sofisticat.

Suprafața generoasă de 212 m2 permite o organizare perfectă a spațiului în funcție de nevoile și preferințele afacerii dvs. Încălzirea este asigurată de două centrale termice pe gaz, ceea ce face ca costurile de întreținere să fie foarte mici. De asemenea, accesul la curent, apă, canalizare și gaz sunt de la rețeaua publică, ceea ce este convenabil și sigur pentru orice afacere.

Pentru a vă asigura siguranța, proprietatea este dotată cu alarmă, interfon, camere de luat vederi, senzori de mișcare și o barieră de acces privat. Geamurile din aluminiu și ușile exterioare de aluminiu sunt robuste și securizate, iar structura de cărămidă și izolația exterioară asigură o protecție suplimentară împotriva intemperiilor.

De asemenea, vecinătatea este foarte atractivă, cu o biserică, o cafenea, o catedrală, o facultate, o farmacie, o frizerie, un lac, un magazin alimentar, un medic de familie, o piață, o primărie, o stație de autobuz și o stație de tramvai la o distanță scurtă de mers pe jos.

În plus, proprietatea dispune de o boxă, o curte comună, o parcare pentru autoturisme și un subsol pentru depozitare sau alte activități comerciale. Prin urmare, acest spațiu comercial poate fi personalizat cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor afacerii dvs.

Dacă doriți să vă deschideți o afacere sau să vă mutați într-un spațiu comercial nou, această proprietate este cu siguranță o alegere excelentă. Suntem siguri că veți fi încântați de locația excelentă, de facilitățile ample și de posibilitățile infinite de personalizare pe care această proprietate le oferă.

Prețul afișat nu include TVA.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Camere video
Canalizare Rețea
Curent trifazic
Faianță
Gaz retea
Gresie
Izolație termică exterioară de 10 mm
Poartă intrare
Pretabil Cabinet
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Subsol

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA