Rezultatele căutării dvs.

Spațiu comercial cu vitrina la strada in Centrul Aradului

€ 110,000 / Chirie lunara: 400 euro

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 24517
Preț: € 110,000 / Chirie lunara: 400 euro
Suprafață Propreitate: 126 m2
Camere : 1
Băi: 1
Număr Nivele: 2
Etaj: Parter
Suprafață Utilă: 94
Compartimentare: Decomandat
Structură alei: Asfalt
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar

Despre această proprietate

Spațiu comercial cu vitrina la strada in Centrul Aradului

 

Fie că ești antreprenor consacrat sau vrei să devii unul, iar domeniul în care vrei să activezi necesită un spațiu ce să îți asigure un vad pietonal bun și să fii aproape de tot ceea ce înseamnă centrul orașului și să beneficiezi de oportunitățile lui, am gasit solutia potrivita pentru tine.

Pe strada Mețianu în zona pietonală, foarte aproape de bulevard, în una din clădirile impunătoare și pline de istorie ce le oferă zona, am pentru businessul tău, intr-o locatie unica, un spațiu generos de vanzare sau de închiriat in regim exclusiv.

Deoarece spațiul are vitrina la strada Metianu, poate fi folosit ca magazin de îmbrăcăminte, alimente, produse de uz casnic, fast-food sau cafenea, birou sau cabinet medical, salon înfrumusețare sau sediu pentru diverse servicii fie în telecomunicații, bancare, service, etc. În spate mai are un un grup sanitar și un hol. Suprafața spatiului este de 126 m2 construiti si 94 m2, este zugrăvit în lavabil, dar necesită împrospătat, fapt ce constituie un avantaj pentru tine, deoarece îți oferă posibilitatea de-ați expune originalitatea în materie de design potrivit cu domeniul de activitate ce dorești să îl desfașori. Pardoseaua este din parchet laminat, ramele geamurilor și ușa din față sunt din PVC cu geam clar, iar ușile în interior sunt din panel.

Spatiul dispune de curent electric, apă și canalizare, iar gazul este la strada. Acest spațiu se află în zonă foarte bună, iar în vecinătate la foarte mica distanță sunt Digi (RCS&RDS), farmacia Ivona și alte farmacii, apoi Piața Eroilor, Piața Mare, Teatru, biserică, catedrală, frizerie, stație de tramvai și alte magazine non-alimentare.

Dacă te-am convins că acesta ar putea fi spațiul potrivit pentru businessul tău, contactează-mă pentru a stabili împreună o vizionare.

Facilități și caracteristici

Other Features
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Parchet laminat
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Restaurant
Sală de evenimente
Sală de Fitness
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA