Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Hală cu teren de 2000 m2 și anexă pentru birouri, în Cicir

Exclusivitate
ÎNCHIRIAT
default default default default default default default

PREȚ NOU: € 1,200 PREȚ VECHI: 1500

Cicir, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26035
Preț: PREȚ NOU: € 1,200 PREȚ VECHI: 1500
Suprafață teren: 2,000 m2
Camere : 1
Băi: 1
Anul construcției: 2022
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 400
Front Stradal: 50
Structură imobil: Panouri sandwich
Încălzire: Nu are
Rame ferestre: PVC

Despre această proprietate

Hală cu teren de 2000 m2 și anexă pentru birouri, în Cicir

Vă prezentăm o oportunitate unică de a închiria o hală cu anexă și teren în pitorescul sat Cicir, situat în inima județului Arad. Dacă sunteți în căutarea unui spațiu versatil și deosebit de util pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră, nu căutați mai departe! Această hală cu anexă și teren combină perfect funcționalitatea și potențialul într-un mod ce vă va captiva imaginația.

Suprafața utilă de generoase 400 m2 este un rai pentru activitățile comerciale, producția sau stocarea mărfurilor, în plus beneficiați de un sistem de curent trifazic, asigurându-vă resursele necesare pentru a alimenta orice mașini sau echipamente de ultimă generație. Apa de la rețea este disponibilă, ușurându-vă sarcina de a asigura necesarul de apă pentru activitatea desfășurată în hală. Canalizarea este asigurată de o fosă septică modernă, oferindu-vă un sistem de gestionare eficient al deșeurilor. Structura robustă, realizată din panouri sandwich, asigură un mediu sigur și protejat pentru afacerea dumneavoastră, iar accesul facil prin drumul pietruit garantează o logistică fluentă și o conexiune rapidă cu rețeaua de transport.

Anexa separată de aproximativ 15 mp oferă flexibilitate și opțiuni suplimentare pentru afacerea dumneavoastră. Dispune de o cameră și o baie, ceea ce face ca această anexă să fie ideală atât ca birou confortabil, cât și ca un spațiu de luat masa relaxant. Beneficiați de intimitate și comoditate în acest spațiu suplimentar, perfect pentru planificarea strategiilor sau pentru momentele de pauză binevenite.

Cu o suprafață generoasă de 2000 m2, terenul vă oferă posibilitatea de a extinde activitățile sau de a crea o zonă de depozitare suplimentară. Frontul stradal impresionant de 50 m garantează o vizibilitate maximă și o prezență puternică pentru afacerea dumneavoastră. Situat la ieșirea din localitatea Cicir pe direcția Lipova, aveți avantajul de a fi conectat la principalele artere de transport și de a beneficia de un acces rapid către alte zone importante.

Indiferent de natura activității pe care o desfășurați, hala cu anexă și teren din satul Cicir vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă aduce ideile la viață și a vă oferi un spațiu funcțional și adaptabil. Nu ezitați să profitați de această oportunitate unică! Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a programa o vizionare.

 

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Curent trifazic
Fosă septică
Hale
Pretabil Birou
Pretabil Depozit
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI