Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Proprietate pretabilă pentru construcția unui bloc premium, pe Calea Iuliu Maniu

€ 378,000 CHIRIE: 750 EURO / LUNĂ

Central, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26022
Preț: € 378,000 CHIRIE: 750 EURO / LUNĂ
Suprafață teren: 1,000 m2
Camere : 4
Băi: 1
Internet: Cablu
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 80
Front Stradal: 20
Tip Teren: Intravilan
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Ciment
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Metalice
Uși interioare: Lemn
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Proprietate pretabilă pentru construcția unui bloc premium, pe Calea Iuliu Maniu

Vă prezentăm o oportunitate unică de investiție într-o proprietate cu destinații multiple, amplasată în inima orașului Arad. Terenul generos de 1000 m2, cu o lățime impresionantă de 20 de metri la frontul stradal, se află pe prestigioasa Calea Iuliu Maniu și oferă multiple opțiuni de valorificare și dezvoltare. Anexa existentă, utilizată în prezent ca birouri, adaugă un plus de valoare și flexibilitate acestui teren cu un potențial extraordinar.

Având în vedere poziționarea sa privilegiată pe o arteră principală, acest teren beneficiază de o vizibilitate excelentă și acces facil către toate zonele importante ale orașului. Astfel, puteți exploata pe deplin beneficiile acestui amplasament strategic, fie prin utilizarea anexei existente, fie prin demolarea acesteia și construirea unei noi clădiri moderne și impunătoare.

Datorită suprafeței considerabile și structurii solide a terenului, există multiple destinații pe care le puteți explora. Anexa renovată, cu cele 4 camere spațioase și suprafața utilă de 80 m2, oferă posibilitatea de a fi folosită în continuare ca birouri sau poate fi adaptată pentru a găzdui o clinică medicală sau o grădiniță pentru copii. Opțiunile sunt nelimitate, iar utilitățile existente, precum curentul trifazic, apă, canalizare și gazul de la rețea, facilitează adaptarea și extinderea utilizării anexei în funcție de nevoile dvs.

Cu toate acestea, adevărata valoare a acestei proprietăți rezidă în potențialul său de dezvoltare imobiliară. Dacă sunteți în căutarea unei investiții cu adevărat profitabile, terenul generos și amplasamentul de excepție vă permit construirea unui bloc premium cu până la 10 etaje. Imaginați-vă o clădire modernă și impresionantă, care să se încadreze perfect în peisajul urban, atrăgând clienți și chiriași de elită. Aceasta este o oportunitate rară de a vă pune amprenta în peisajul urbanistic al orașului Arad și de a profita de cererea crescută pentru locuințe și spații comerciale într-o locație atât de centrală.

Indiferent de direcția pe care o veți alege, acest teren cu destinații multiple reprezintă un potențial enorm și un avantaj competitiv într-o piață imobiliară în continuă creștere. Haideți să ne întâlnim și să discutăm în detaliu despre această proprietate excepțională și posibilitățile pe care le oferă. Nu ratați ocazia de a investi într-un viitor promițător și de a vă dezvolta afacerea într-unul dintre cele mai căutate locații din Arad!
Suntem aici să vă oferim suportul necesar pentru a transforma această oportunitate în realitatea dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați și să vă transformați visul într-o afacere de succes!

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Canalizare Rețea
Curent trifazic
Gaz retea
Parchet laminat
Pretabil Birou
Pretabil Cabinet
Pretabil Cartier Rezidential
Pretabil Gradinita
Pretabil investititii
Pretabil locuit

Tur Virtual

https://youtu.be/DU3bembhwyU

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA