Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Hală de 619 m2 cu teren de 4000 m2, în comuna Zăbrani

Exclusivitate

€ 95,000

Zăbrani, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26297
Preț: € 95,000
Suprafață Propreitate: 619 m2
Suprafață teren: 4,000 m2
Anul construcției: 1965
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 550
Compartimentare: Vagon
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Încălzire: Nu are

Despre această proprietate

Hală de 619 m2 cu teren de 4000 m2, în comuna Zăbrani

Suntem încântați să vă prezentăm o oportunitate unică de a investi într-o hală, situată într-un parc de 9 hale, în pitoreasca comună Zăbrani, jud. Arad. Această proprietate cu o suprafață construită de 619 m2 și o suprafață utilă generoasă de 550 m2, vă oferă un teren intravilan, cu puz, de 4000 m2 pentru a vă pune în valoare afacerea. Oportunitatea este, cu atât mai valoroasă, cu cât prețul este de 100 euro / m2 util, iar dacă se cumpăra tot parcul de hale, proprietarul este dispus să negocieze un preț și mai bun.

Una dintre caracteristicile-cheie care distinge această hală de oricare alta este accesibilitatea sa excelentă. Cu intrare din două părți, ambele intrări cu străzi asfaltate, transportul și livrarea mărfurilor dvs. poate fii convenabila și eficienta. Accesul la hală, de la drumul asfaltat, este asigurat de un drum pietruit. Indiferent dacă sunteți interesat să utilizați această hală pentru fabricație, depozitare sau grajd, accesul ușor va contribui semnificativ la succesul afacerii dvs. În plus, acest imobil beneficiază de conexiune la rețeaua electrică și de apă curentă.

De asemenea, exista posibilitatea de a transforma o cameră din hală într-un birou funcțional sau într-un spațiu personalizat, adaptat nevoilor dvs. Un astfel de plus de flexibilitate vă permite să vă organizați activitățile de afaceri într-un mod eficient și productiv.

Este important de menționat că hala are structură din cărămidă și are nevoie de renovare, dar acesta este exact momentul ideal pentru a vă pune amprenta personală și pentru a o transforma într-un spațiu adaptat nevoilor dvs. Cu puțină imaginație și investiție, puteți crea un mediu de lucru modern și funcțional care vă va ajuta să obțineți rezultate remarcabile.

Avantajele investiției în această hală în comuna Zăbrani sunt evidente: locație strategică, acces facil, suprafețe generoase și potențial deosebit pentru dezvoltare. Cu un teren generos la dispoziție, aveți posibilitatea de a extinde sau de a adăuga facilități suplimentare, în funcție de cerințele specifice ale afacerii dvs. Mai trebuie sa luați în calcul că în momentul de față sunt disponibile mai multe hale la vânzare. Dacă doriți să faceți o investiție profitabilă sau doriți să vă dezvoltați afacerea, această oportunitate nu merită ratată.

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare. Suntem aici pentru a vă ghida în procesul de achiziție și pentru a vă ajuta să vă transformați visurile în realitate.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Curent monofazic
Grajduri
Hale
Pretabil Depozit
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
PUZ aprobat
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI