Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Hală de 834 m2 cu teren de 4,3 ha, în Zăbrani, la SUPER PREȚ

Exclusivitate

€ 160,000

Zăbrani, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26325
Preț: € 160,000
Suprafață Propreitate: 834 m2
Suprafață teren: 43,000 m2
Anul construcției: 1965
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 750
Compartimentare: Vagon
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Uși exterioare: Lemn stratificat

Despre această proprietate

Hală de 834 m2 cu teren de 4,3 ha, în Zăbrani, la SUPER PREȚ

V-ați gândit vreodată la o oportunitate de investiție profitabilă în domeniul imobiliar? Avem o proprietate extraordinară în comuna Zăbrani, Jud. Arad, care cu siguranță va captiva atenția oricărui dezvoltator. Prezentăm o hală impresionantă, cu o suprafață construită de 834 m2 și o suprafață utilă de 750 m2, cu toate resursele necesare și un teren imens de 4,3 hectare.

Această proprietate oferă un potențial neegalat pentru diverse proiecte. Avantajele sale sunt evidente: cu o suprafață utilă generoasă și o structură solidă din cărămidă, această hală este ideală pentru a fi transformată într-un spațiu comercial, logistic sau industrial modern și eficient. De asemenea, hala este situată într-un parc industrial cu un total de 8 hale, oferindu-vă oportunitatea de a achiziționa întregul parc de hale. Proprietarul este deschis pentru negocieri și poate oferi un preț avantajos pentru achiziționarea întregului complex. Această opțiune este ideală pentru investitori interesați de dezvoltarea unei afaceri complexe sau de crearea unui centru industrial prosper.

Desigur, hala necesită renovare, dar aceasta este o oportunitate perfectă de a vă pune amprenta și a modela imobilul după propriile nevoi și cerințe. Proprietatea include, de asemenea, o cameră care poate fi utilizată ca și birou, oferindu-vă flexibilitate suplimentară în planificarea și organizarea spațiului.

Un alt avantaj incontestabil este suprafața mare a terenului, care se întinde pe o suprafață impresionantă de 4,3 hectare. Acesta vă oferă oportunități nelimitate de dezvoltare ulterioară, fie că doriți să construiți facilități suplimentare, să extindeți hala sau să creați un spațiu verde generos pentru a vă bucura de aerul curat al comunei Zăbrani.

Proprietatea beneficiază de utilități esențiale, cum ar fi curentul electric și apa de la rețea, facilitând procesul de renovare și transformare într-un proiect de succes. Accesul facil prin intermediul unui drum pietruit asigură legătura rapidă cu principalele artere rutiere, oferind astfel un transport convenabil pentru livrarea și distribuția produselor sau materialelor.

Nu ratați oportunitatea de a deveni proprietarul acestei hale impresionante, cu potențial imens în comuna Zăbrani, Jud. Arad. Este momentul să investiți în viitorul dumneavoastră și să profitați de toate beneficiile oferite de această proprietate remarcabilă.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați. Fiți primul care profita de această ocazie extraordinară și transformați această hală într-o afacere de succes sau într-un proiect inovator.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Curent monofazic
Grajduri
Hale
Pretabil Centru Comercial
Pretabil Depozit
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
PUZ aprobat
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI