Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Hală cu teren de 6300 m2, în Zăbrani

Exclusivitate

€ 110,000

Zăbrani, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26276
Preț: € 110,000
Suprafață Propreitate: 619 m2
Suprafață teren: 6,300 m2
Anul construcției: 1965
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 550
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Încălzire: Nu are

Despre această proprietate

Hală cu teren de 6300 m2, în Zăbrani

Avem plăcerea să vă prezentăm o oportunitate unică de investiție într-o hală deosebită, situată în comuna Zăbrani, Jud. Arad. Imobilul nostru vă invită să vă transformați visurile în realitate, profitând de potențialul său imens!

Cu o suprafață construită generoasă de 619 m2 și o suprafață utilă de 550 m2, această hală, fost grajd, vă oferă spațiul ideal pentru a vă dezvolta afacerea și a vă materializa proiectele. Oportunitatea este, cu atât mai valoroasă,  cât prețul este de 100 euro / m2 util. Având în vedere că aceasta se află într-un parc de 9 hale, dacă se cumpăra tot parcul de hale, proprietarul este dispus să negocieze un preț și mai bun. Indiferent dacă sunteți un antreprenor în căutare de extindere sau un investitor cu viziune, acest imobil vă va oferi cadrul perfect pentru succesul dvs.

Situat pe un teren impresionant de 6300 m2, cu puz, acest imobil este ideal pentru a vă lărgi activitatea sau pentru a investi într-un proiect cu potențial ridicat. Aceasta vă oferă libertatea de a explora și de a extinde, deschizându-vă posibilități nelimitate pentru a vă dezvolta afacerea. Cu o asemenea suprafață de teren, puteți crea zone de depozitare, spații de lucru suplimentare sau chiar să explorați ideea de a adăuga facilități recreative sau de agrement pentru angajați sau clienți. În plus, hala dispune de o cameră la intrare, care poate fi transformată în birou sau poate fi amenajată în funcție de necesități.

Nu în ultimul rând, imobilul nostru se bucură de o locație strategică, având acces din 3 direcții. Această caracteristică esențială facilitează transportul și logistică, permițându-vă să vă desfășurați activitatea într-un mod eficient și să aveți un flux neîntrerupt de materiale și produse.

Deși necesită renovare, această hală impresionantă are o structură solidă din cărămidă, asigurându-vă că investiția dvs. este una durabilă și profitabilă pe termen lung. Fiți gata să aduceți viață acestui imobil, transformându-l într-o comoară a comunei Zăbrani!

Astfel, vă invităm să profitați de această oportunitate unică de a achiziționa un imobil cu un potențial extraordinar în comuna Zăbrani, județul Arad. Prin transformarea acestei hale într-un spațiu modern și adaptat nevoilor dumneavoastră, veți deschide calea către succesul afacerii dumneavoastră. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a stabili o vizionare a proprietății. Suntem aici să vă sprijinim în fiecare pas al procesului și să vă oferim expertiza noastră pentru a vă ajuta să faceți cea mai profitabilă investiție.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Curent monofazic
Grajduri
Hale
Pretabil Depozit
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
PUZ aprobat
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI