Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Grajd/Hală și clădire pentru birouri pe un teren de 1,5 ha, în Zăbrani

€ 105,000

Zăbrani, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26308
Preț: € 105,000
Suprafață Propreitate: 594 m2
Suprafață teren: 15,000 m2
Anul construcției: 1965
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 500
Compartimentare: Vagon
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Încălzire: Nu are

Despre această proprietate

Grajd/Hală și clădire pentru birouri pe un teren de 1,5 ha, în Zăbrani

Vă prezentăm o proprietate excepțională care vă oferă oportunitatea de a vă extinde afacerea sau de a dezvolta noi proiecte într-o zonă în plină creștere. Acest imobil, amplasat situată într-un parc de 9 hale/grajduri, în comuna Zăbrani, Jud. Arad, este perfect pentru cei care caută un grajd sau o hală spațioasă și funcțională pentru diverse activități. Oportunitatea este, cu atât mai valoroasă, cu cât prețul este de 100 euro / m2 util, iar dacă se cumpăra tot parcul de hale, proprietarul este dispus să negocieze un preț și mai bun.

Cu o suprafață construită de 594m2 și o suprafață utilă de 500m2, această proprietate are toate caracteristicile necesare pentru a vă satisface cerințele de afaceri. Construcția solidă din cărămidă asigură rezistență și durabilitate, în timp ce structura sa bine întreținută reprezintă o bază solidă pentru a vă implementa proiectele.

Această proprietate unică este alcătuită din două clădiri. Clădirea principală, cu o suprafață de 451m2, oferă spațiu generos pentru diferite utilizări și poate fi adaptată în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. În plus, cea de-a doua clădire, cu o suprafață de 143m2, reprezintă o oportunitate excelentă pentru a crea birouri sau a dezvolta alte activități conexe.

Accesul facil de pe strada asfaltată facilitează transportul și logistica, permițându-vă să gestionați eficient fluxul de mărfuri și materiale. În plus, proprietatea beneficiază de curent electric și apă de la rețea, asigurându-vă toate resursele necesare pentru desfășurarea activităților comerciale fără probleme.

Cu un teren impresionant de 1,5 ha, această proprietate vă oferă posibilitatea de extindere sau diversificare în viitor. Cu atât de mult spațiu la dispoziție, puteți dezvolta noi facilități sau amenajări, precum parcări, spații verzi sau chiar extinderea clădirilor existente.

Deși necesită unele lucrări de renovare, acest imobil este o investiție ideală pentru persoanele care caută să obțină randamentul maxim dintr-un spațiu comercial. Prin restaurarea și modernizarea clădirilor existente, veți putea să vă adaptați spațiul la cerințele exacte ale afacerii dumneavoastră și să creați un mediu de lucru productiv și confortabil.

Indiferent dacă sunteți antreprenor în căutarea unui nou sediu pentru afacerea dumneavoastră sau un investitor care dorește să se extindă, acest imobil este alegerea perfectă. Contactați-ne acum pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare a proprietății.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Curent monofazic
Grajduri
Hale
Pretabil Depozit
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
PUZ aprobat
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI