Rezultatele căutării dvs.

COMISION 0 %Vila visata cu 4 camere, pe un nivel, in stadiu de constructie, in Zimandcuz

Comision 0%
Exclusivitate
default default default

PREȚ NOU: € 109,800 PREȚ VECHI;114900

,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 28972
Preț: PREȚ NOU: € 109,800 PREȚ VECHI;114900
Suprafață Propreitate: 156 m2
Suprafață teren: 556 m2
Camere : 4
Dormitoare: 3
Băi: 2
Anul construcției: 2024
Număr Bucătării: 1
Număr Sufragerii: 1
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 126
Front Stradal: 16.35
Tip Teren: Intravilan
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Pietriș
Pereți interiori: Structurata
Pereți exteriori: Decorativă
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: 4 Season
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: PVC
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: PPR
Radiatoare căldură: Incalzire in pardoseala cu agent termic

Despre această proprietate

Vila visata cu 4 camere, pe un nivel, in stadiu de constructie, in Zimandcuz

COMISION 0%

Doriti, in noul an, sa va mutati intr-o casa noua, cu 4 camere, cu terasa acoperita, pe un singur nivel, fara a avea disconfortul de a fi nevoiti sa urcati la etaj, pentru a ajunge la dormitoare? Citind acest anunt, s-ar putea sa descoperiti casa la care visati de atata timp, pentru ca dorim sa va propunem spre achizitie o casa noua, aflata in stadiul de constructie, la nivel de fundatie si pereti ridicati la rosu, dar ea se preda in maxim 3 luni, la alb sau la cheie, dupa cum doreste noul proprietar.

S-ar putea holul spatios, bucataria comportimentata separat de sufrageria generoasa, cele 2 bai, cele 3 dormitoare luminoase, terasa acoperita si camera tehnica, sa reprezinte spatiul ideal pentru dvs si intreaga familie. Casa a fost compartimentata extrem de eficient, ea incadrandu-se intr-o suprafata construita de 156 mp, cu o suprafata utila de 125 mp si disoune de curent electric, apa si gaz. Acest lucru va ajuta enorm la asigurarea unui confort sporit al viitorilor proprietari, dar la un cost de intretinere redus. Iar daca veti hotari sa va montati pompe de caldura si panouri fotovoltaice, costurile cu intretinerea vor fi 0.

Vila se vinde la alb, cu structurata pe pereti, cu podea la nivel de sapa autonivelanta, cu geamuri termopan, cu incalzire in pardoseala, usi celulare si bai nefinisate, in acest fel noul proprietar va putea sa o personalizeze, asa cum doreste, fara costuri de renovare sau poate apela la vanzator pentru a negocia predarea la cheie.

Terenul generos de 556 m2, cu un front stradal de 16,35 ml, va permite sa va amenajati curtea asa cum doriti, aveti loc pentru constructia unei piscine sau a altor anexe, puteti amenaja o fantana arteziana sau puteti amenaja un loc de joaca pentru copii.

Zimandcuz a fost atestat pentru prima data in 1892. De atunci, satul se afla intr-o continua dezvoltare, iar datorita facilitatilor asigurate de distanta mica de Municipiul Arad, datorita infrastructurii, a drumului DN79, dintre Arad si Oradea, ce strabate satul, a mijloacelor de transport care asigura deplasarea catre oras, aici s-au dezvoltat zone industriale, zone agricole si de crestere a animalelor si zone rezidentiale noi de case. In Zimandcuz, veti gasi tot ce aveti nevoie pentru o viata confortabila, precum magazine alimentare, restaurante, spalatorie, parc, pensiune, echitatie etc

Mai ramane sa ne contactati, iar de maine veti putea deveni proprietarul viitorului dvs camin, unde va veti putea crea amintiri memorabile alaturi de familie si de cei dragi.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Cuptor electric
Gaz retea
Izolație termică acoperiș
Izolație termică exterioară de 10 mm
Pod
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRISTIAN TRÂNC