Rezultatele căutării dvs.

COMISION 0% Vila moderna pe 2 nivele cu 3 dormitoare si garaj in Zimandcuz

Comision 0%
Exclusivitate
default default default default default default

PREȚ NOU: € 124,800 PREȚ VECHI:129800

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 28832
Preț: PREȚ NOU: € 124,800 PREȚ VECHI:129800
Suprafață Propreitate: 198 m2
Suprafață teren: 554 m2
Camere : 4
Dormitoare: 3
Băi: 2
Anul construcției: 2021
Număr Bucătării: 1
Număr Sufragerii: 1
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 2
Suprafață Utilă: 170
Front Stradal: 16.3
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Nisip
Pereți interiori: Structurata
Pereți exteriori: Decorativă
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: 4 Season
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: PVC
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: PPR
Radiatoare căldură: Incalzire in pardoseala cu agent termic

Despre această proprietate

Vila moderna pe 2 nivele cu 3 dormitoare si garaj in Zimandcuz

COMISION 0%

Am gasit caminul potrivit pentru intreaga dvs famile, la un pret mai mic decat daca ar trebui sa o construiti dvs, de la 0.

Stiu ca suna imposibil, dar citind in continuare, va veti convinge ca este o oportunitate unica, pe care nu merita sa o ratati, daca va aflati in cautarea unei vile noi, moderne, spatioase, construite pe 2 nivele, cu 3 dormitoare si garaj cu usa glisanta, de culoare gri antracit, daca va doriti un teren de 554 mp si front stradal de 16,30 m, la pretul de doar 606 euro / m2. Aceasta superba vila se afla in Zimandcuz, la doar 12 km de Arad, intr-o zona de case noi, cu o vedere superba catre muntii Zarandului, cu vecini tineri, de calitate.

Suna bine, nu-i asa? 🙂 Suntem siguri ca veti fi si mai incantat cand veti afla ca aceasta vila moderna are 198 mp construiti si 170 mp utili si este construita din caramida porotherm. Casa este compusa dintr-o sufragerie generoasa si luminoasa, in open space cu bucataria, 1 camera tehnica, 1 baie si 1 garaj cu acces pe holul de intrare in casa, la parter si de 3 dormitoare, 1 baie si 1 terasa spatioasa, la etaj. Casa scarii este luminata natural, datorita geamurilor generoase.

Vila are izolatie termica exterioara de 10 cm, acoperis izolat cu spuma poliuretanica de 14 cm, izolatie in pardoseala de 5 cm, atat la parter, cat si la etaj. Tigla ceramica este Skandia cu garantie de 40 ani, de culoare gri antracit, asa cum sunt vopsite si ramele geamurilor din termopan, 4 season si usile din termopan, din interiorul si exteriorul vilei.

Vila dispune de apa, gaz, curent electric si de fosa septica, iar Incalzirea este asigurata de un sistem performant de incalzire in pardoseala care pot fi legate la o centrala termica pe peleti, pe gaz, pe lemne, pe curent sau poate fi asigurata de un sistem de pompe de caldura. Daca montati si panouri fotovoltaice, costurile cu intretinerea vor fi minime. Vila se vinde la alb, cu structurata pe pereti, cu podea la nivel de sapa autonivelanta, in acest fel noul proprietar va putea sa o personalizeze, fara costuri de renovare, asa cum doreste.

Terenul generos, va permite sa va amenajati curtea asa cum doriti, aveti loc pentru constructia unei piscine sau a altor anexe, puteti amenaja o fantana arteziana sau puteti amenaja un loc de joaca pentru copii. Terenul este ingradit, in fata de un gard de zidarie, cu acces in curte asigurat de o usa metalica si de o poarta rabatabila, manual sau actionata electric de un motor, care permite accesul unei masini. De jur imprejur, terenul este ingradit cu gard viu de Cupressocyparis Leylandii care asigura o ambianta prietenoasa cu natura si relaxanta viitorilor proprietari.

Zimandcuz a fost atestat pentru prima data in 1892. De atunci, satul se afla intr-o continua dezvoltare, iar datorita facilitatilor asigurate de distanta mica de Municipiul Arad, datorita infrastructurii, a drumului DN79, dintre Arad si Oradea, ce strabate satul, a mijloacelor de transport care asigura deplasarea catre oras, aici s-au dezvoltat zone industriale, zone agricole si de crestere a animalelor si zone rezidentiale noi de case. In Zimandcuz, veti gasi tot ce aveti nevoie pentru o viata confortabila, precum magazine alimentare, restaurante, spalatorie, parc, pensiune, echitatie etc

Mai ramane sa ne contactati, iar de maine veti putea deveni proprietarul viitorului dvs camin, unde va veti putea crea amintiri memorabile alaturi de familie si de cei dragi.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Curent monofazic
Garaj
Gaz la strada
Grădină
Izolație termica acoperiș cu spumă
Izolație termică exterioară de 10 mm
Izolatie termica in pardoseala 5 cm
Loc de luat masa
Mansardă
Pod
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRISTIAN TRÂNC