Căutare avansată
faceți clic pentru a activa zoom-ul
loading...
Nu am găsit niciun rezultat
deschide harta
Vezi Roadmap Satelit Hibrid Teren Locatia mea Ecran complet
Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
Rezultatele căutării dvs.

Vilă cu 6 camere+spațiu comercial funcțional în Chișineu Criș(ID:27505)

€ 225,000

Chișineu Criș ,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27505
Preț: € 225,000
Internet: Cablu
Număr Birouri: 1
Număr Terase: 3
Suprafață Utilă: 80
Front Stradal: 13
Compartimentare: Semidecomandat
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: MDF
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Vilă cu 6 camere+spațiu comercial funcțional în Chișineu Criș(ID:27505)

ID PROPRIETATE:27505

Cu bucurie și entuziasm vă prezentăm această oportunitate unică de a achiziționa un imobil impresionant ce îmbină armonios spațiul comercial funcțional cu eleganta unei vile cu 6 camere, într-o locație deosebită în inima orașului Chișineu Criș din județul Arad.

Spațiu Comercial:
Imaginează-ți începerea unei noi etape în afacerea ta, într-un spațiu modern și atrăgător. Cu o suprafață construită de 95 m2 (80 m2 utili), acest spațiu comercial îți oferă oportunitatea de a-ți dezvolta visul într-un mediu ce emană profesionalism și rafinament. Beneficiezi de un birou elegant, perfect pentru a primi clienții sau pentru a desfășura activități specifice. O terasă însorită, integrată în arhitectura sa, devine locul ideal pentru pauzele creative sau întâlniri informale. Condițiile tehnice sunt ireproșabile: curent monofazic, apă și canalizare de la rețea și încălzire asigurată de centrala termică pe gaz. Accesul facil dinspre strada asfaltată conferă comoditate atât vizitatorilor, cât și angajaților tăi.

Vilă cu 6 Camere:
Această vilă impresionantă este răspunsul la visul tău de a trăi într-o locuință spațioasă și rafinată. Cu 6 camere, inclusiv 4 dormitoare, 2 bucătării și 2 băi, fiecare detaliu este gândit cu atenție pentru a-ți oferi confortul deplin. Cu o suprafață construită de 240 m2 (192 m2 utili), spațiul generos îți dă libertatea de a crea o atmosferă personalizată și primitoare. Vilele moderne potrivite pentru familii numeroase sunt rare, iar aceasta se încadrează perfect în descriere. Cu instalații electrice și sanitare deja conectate, doar alegerea finisajelor interioare îți mai stă în cale pentru a-ți transforma această vilă în căminul visurilor tale.

Oaza de Relaxare:
Cu o suprafață totală a proprietății de 1,440 m2, ai oportunitatea de a te bucura de o curte frumos amenajată și de un spațiu verde plin de prospețime. Înconjurat de facilități precum benzinăria, cafenelele, parc, restaurante și multe altele, vei avea tot ce îți trebuie la îndemână. Fiecare aspect al acestei proprietăți a fost gândit pentru a-ți oferi un stil de viață comod și echilibrat.

Această proprietate este cu adevărat unică în piață, oferindu-ți o combinație perfectă între spațiul comercial funcțional și confortul unei vile moderne. Dacă îți dorești să ai afacerea ta și să trăiești într-un mediu rafinat în același timp, aceasta este o oportunitate pe care nu vrei să o ratezi. Fii protagonistul unei noi povești în acest imobil de excepție!

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, te rugăm să ne contactezi. Acesta este momentul să transformi visul în realitate și să devii noul proprietar al acestei proprietăți remarcabile din Chișineu Criș.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Grădină
Izolatie termica exterioara de 8 mm
Pretabil Birou
Pretabil Cabinet
Pretabil Depozit
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Se vinde cu credit
Spațiu de depozitare
Terasă

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

MUNTEAN MĂDĂLINA