Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Vilă cu 6 camere și grădină de POVESTE, în Chișineu Criș(ID: 27247)

€ 149,000

Chișineu Criș, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27247
Preț: € 149,000
Suprafață Propreitate: 240 m2
Suprafață teren: 1,250 m2
Camere : 6
Dormitoare: 4
Băi: 2
Anul construcției: 2013
Număr Bucătării: 2
Număr Sufragerii: 2
Număr Terase: 2
Număr Nivele: 2
Suprafață Utilă: 192
Front Stradal: 13
Tip Teren: Intravilan
Compartimentare: Semidecomandat
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Ciment
Pereți interiori: Roșu
Pereți exteriori: Decorativă
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: PVC
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

   Vilă cu 6 camere și grădină de POVESTE, în Chișineu Criș(ID: 27247)

ID PROPRIETATE: 27247

Cu bucurie vă prezentăm o oază de frumusețe și confort, în inima orașului Chișineu Criș din județul Arad. Iată oportunitatea de a deveni stăpânul unei vile cu 6 camere, unde fiecare colț al ei ademenește cu o poveste unică. Această proprietate te invită să pășești într-un univers plin de împlinire, relaxare și regăsire.

Cu o arhitectură gândită cu pasiune și atenție pentru detalii, vila se înalță cu mândrie pe un teren de 1250 m2, încununată de o curte feerică, asemenea celor din basme. Pășind în această grădină, te vei simți ca într-un tărâm secret, unde sălcii și smochini se împletesc cu iarbă verde, oferind un spațiu magic pentru relaxare și reflecție. În spatele cortinei naturii, ai libertatea de a da viață unui colț de legume sau chiar să-ți creezi o mică livadă de pomi fructiferi, în timp ce spațiul generos te inspiră să-ți transformi visele în realitate.

Mai mult decât o simplă casă, această vilă este o promisiune de viață confortabilă și liniștită. Îndepărtată de agitația urbană, îți oferă răgazul de a te bucura de natură chiar în curtea proprie. Terasa spațioasă este locul unde razele dimineții împletesc armonios cu aroma cafelei proaspăt preparate. O masă cu scaune te așteaptă, să-ți începi ziua într-o atmosferă de neuitat, indiferent de anotimp. Aici, zilele pot începe în liniștea răsăritului sau se pot încheia sub cerul senin al serii.

Mai mult decât spațiu și confort, această proprietate îți oferă libertatea de a-ți contura locuința după propriul gust și personalitate. Mansarda îți pune la dispoziție două dormitoare, un dressing, o baie modernă, o sufragerie ce se îmbină cu bucătăria și un balcon generos. La parter, două dormitoare, o baie, o sufragerie, o bucătărie și o cămară care îți oferă libertatea să proiectezi și să amenajezi fiecare detaliu. De asemenea, terasa generoasă, adaugă o notă de rafinament și mister.

Cu ferestre PVC ce încadrează priveliști pitorești și uși exterioare tot din PVC, confortul termic și acustic sunt garantate. Suprafața construită de 240 m2 găzduiește cu generozitate cele 6 camere, iar suprafața utilă de 192 m2 creează spațiul necesar pentru a-ți trăi visul.

În plus, vecinătatea este un tablou viu, plin de servicii și facilități, de la cafenele, dentist, farmacie, frizerie, gară, grădiniță, hipermarketuri, restaurante, medic de familie, medic veterinar, politie, pompieri, primărie și școli, până la piețe și locuri de recreere. Totul este la îndemâna ta, într-o comunitate prietenoasă și primitoare.

Așadar, dacă îți dorești să-ți transformi visurile în realitate și să trăiești într-un loc plin de farmec și poveste, această vilă îți așteaptă pasul hotărât. Fiecare colț al ei te cheamă să-ți trăiești propria ta poveste. Contactează-ne acum pentru a programa o vizionare și pentru a începe o nouă etapă a vieții tale în această locuință de vis.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Gaz retea
Grădină
Izolație termică exterioară de 10 mm
Loc de luat masa
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare
Terasă

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA