Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan de 5,5 ha pretabil fotovoltaice, în Zăbrani(ID: 26650)

Exclusivitate
default default

€ 145,000

Zăbrani, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26650
Preț: € 145,000
Suprafață teren: 55,000 m2
Număr Nivele: 1

Despre această proprietate

Teren intravilan de 5,5 ha pretabil fotovoltaice, în Zăbrani(ID: 26650)

ID PROPRIETATE: 26650

Oportunitate de investiție de excepție! Vă prezentăm un teren impresionant, situat în Zăbrani, județul Arad, cu o suprafață generoasă de 5,5 hectare. Acest teren reprezintă alegerea ideală pentru orice investitor în căutarea unei afaceri profitabile și durabile.

Suprafața mare a terenului oferă numeroase posibilități de dezvoltare și extindere, iar prețul extrem de atractiv se raportează excelent la dimensiunea sa. Cu o locație avantajoasă și acces facil la utilități esențiale, acest teren vă oferă oportunitatea de a transforma visul dumneavoastră în realitate.

Cu o orientare perfectă spre sud, terenul beneficiază de expunere solară optimă pe parcursul întregii zile, fiind ideal pentru construirea unui parc fotovoltaic. În plus, la aproximativ 100 de metri distanță, se află o linie de medie tensiune și două linii de înaltă tensiune, asigurând astfel accesul la o sursă de energie constantă și puternică. În plus, cea mai apropiată sursă de apă se află la doar 50 de metri distanță. Aceste caracteristici fac ca acest teren să fie un loc privilegiat pentru dezvoltarea proiectelor energetice, generând profituri atractive și sustenabile pe termen lung.

Având statutul de teren intravilan, nu există probleme cu calitatea terenului și sunt deschise numeroase posibilități de dezvoltare, de la construcții rezidențiale la proiecte industriale sau agricole. Localizarea strategică în Zăbrani, un cartier în plină dezvoltare, adaugă un plus de valoare acestui teren, oferindu-vă oportunitatea de a fi parte a unei comunități în creștere și de a profita de avantajele unei zone în plină expansiune.

Nu ratați această oportunitate unică de a investi într-un teren de 5,5 hectare în Zăbrani, județul Arad! Profitabilitatea acestui teren și prețul extrem de avantajos în raport cu suprafața sa îl fac o alegere de top pentru orice investitor în căutarea creșterii și succesului pe termen lung.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

Facilități și caracteristici

Other Features
Pretabil Centru Comercial
Pretabil Depozit
Pretabil Fabrica
Pretabil investititii
Pretabil Parc Fotovoltaic

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI