Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Casă tradițională cu teren de 1500 m2 și anexă, în Mișca(ID: 26693)

€ 32,000

Mișca, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26693
Preț: € 32,000
Suprafață Propreitate: 140 m2
Suprafață teren: 1,500 m2
Camere : 7
Dormitoare: 4
Anul construcției: 1974
Număr Nivele: 1
Front Stradal: 31
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Ciment
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Lemn
Uși interioare: Lemn
Instalație electrică: Aluminiu
Radiatoare căldură: Sobe pe lemne

Despre această proprietate

Casă tradițională cu teren de 1500 m2 și anexă, în Mișca(ID: 26693)

ID PROPRIETATE: 26693

Cu inima plină de emoție și mândrie, vă prezentăm un adevărat colț de rai al tradiției și confortului, o oază de liniște și bucurie în inima orașului Chișineu Criș, Jud. Arad. Întâmpinându-vă cu brațele deschise, această minunată casă tradițională cu 7 camere vă așteaptă să-i descoperiți povestea și să vă îndepliniți visul unei locuințe autentice.

Într-o lume agitată, în care zgomotul și stresul par a fi la ordinea zilei, acest sanctuar de liniște vă întâmpină cu o atmosferă caldă și primitoare, în care să vă regăsiți echilibrul și să vă bucurați de momentele de relaxare alături de cei dragi. Privind dincolo de pereții tradiționali din cărămidă și geamurile din lemn, veți simți că vă întoarceți acasă, către un loc în care timpul parcă se oprește pentru a vă oferi clipe de adâncă regăsire.

Cu cele 4 dormitoare și sufrageria primitoare, fiecare zi începe și se încheie cu un zâmbet, iar bucătăria își deschide ușile către savoarea preparatelor tradiționale ce vă vor încânta simțurile. Cu o suprafață construită de 140 m2 și cea utilă de 112 m2, fiecare colțișor al acestei case este pătruns de o energie plină de căldură, iar șemineul vă va învălui într-o atmosferă magică, în nopțile mai răcoroase.

Cu o suprafață de teren generoasă de 1500 m2, vă veți bucura de intimitate și spațiu pentru a vă extinde pasiunile și hobby-urile. Anexa din văiugă cu cele 2 camere adaugă un plus de versatilitate, putând fi transformată într-un atelier de creație, un colț de lectură sau orice își dorește sufletul vostru.

Oportunitățile oferite de această locație sunt diverse, iar vecinătatea bogată în facilități cum ar fi biserică, farmacie, grădiniță, școli, și multe altele, completează perfect imaginea unei vieți împlinite, fără griji și cu totul în armonie cu nevoile voastre.

Această casă tradițională, cu poveștile și amintirile ei împletite în fiecare colț, vă așteaptă să-i oferiți un nou capitol. Un capitol în care veți scrie propriile voastre momente memorabile, împreună cu cei dragi. Această oază de tradiție și frumusețe vă așteaptă să-i îmbrățișați frumusețea și să-i permiteți să devină casa voastră. Contactați-ne acum și bucurați-vă de fiecare moment petrecut în această bijuterie a tradiției!

Facilități și caracteristici

Other Features
Apă de la fântână
Curent monofazic
Grădină
Loc de luat masa
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

ROTARU DIANA