Rezultatele căutării dvs.

Restaurant cu Pensiune si Parcare de TIR-uri, aflat la E68, in Paulis

default default default default

€ 450,000

Paulis, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 23132
Preț: € 450,000
Suprafață Propreitate: 1,108 m2
Suprafață teren: 2,500 m2
Camere : 9
Dormitoare: 6
Băi: 9
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 3
Front Stradal: 100
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Asfalt
Pereți interiori: Lavabil
Pereți exteriori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: PVC
Instalație electrică: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Restaurant cu Pensiune si Parcare de TIR-uri, aflat la E68, in Paulis

 

Doresti sa faci o investitie sigura si profitabila? Iti oferim posibilitatea sa achizitionezi 4 afaceri intr-una, cu succes garantat, datorita frontului stradal de aproximativ 100 m, la Drumul European E68, langa Mures si gara din Paulis.

Iti oferim posibilitatea sa achizitionezi mai mult decat o cladire pe 3 nivele, (Demisol + Parter + Mansarda), de 1108 m2 construiti construita pe un teren de 2500 m2 cu un front stradal de aproximativ 100 m la Drumul European E68. Proprietatea se vinde cu 3 afaceri la cheie, cu restaurant pentru maxim 60 persoane, la parter si sala de evenimente de 80 persoane la demisol, cu pensiune de 3 stele la mansarda cu 6 camere, cu magazin alimentar si cu parcare pentru TIR-uri si posibiltiati multiple de investitii, prin extinderea cladirii sau instalarea unei spalatorii. Restaurantul are 150 m2 utili si este complet mobilat si utilat, doar sa ii da-i drumul. La fel este si pensiunea unde vei intalni 2 camere cu 3 locuri si 4 camere cu 2 locuri cu pat dublu. Camerele sunt complet echipate cu frigider, aparat aer condiționat cald-rece si cabine cu duș. Inclus in pret este si un spatiu cu un birou care in trecut a servit ca magazin si casierie pentru benzinarie.

Spatiul dispune de curent electric, gaz, apa si 2 fose mari. Noul proprietar are posibilitatea sa incaseze profit, chiar din prima luna, clientela fiind deja formata, daca noul proprietar isi doreste sa deschida un restaurant sau un fast food si sa se ocupe de cazare sau sa il inchirieze.

Tot ce ramane de facut din partea noului proprietar este sa il amenajeze dupa bunul plac si sa inceapa activitatea, fiindca datorita zonei, nu ai nevoie de prea multa reclama, toti se vor opri la tine sa iti cumpere produsele si sa se cazeze la tine.

Este o oportunitate extraordinara, indiferent ca vrei sa renovezi si sa incepi tu o afacere sau ca iei hotararea sa il inchiriezi. Pretul de achizitie este sub pretul pietei daca calculam ca doar terenul ar valora minim 125000 euro, iar diferenta ramasa de 325000 euro s-ar imparti la suprafata de 1108 m2 construiti ai cladirii, rezultand astfel un cost de 293 euro/m2 construit. O astfel de cladire cu tot cu mobilier s-ar incadra cu usurinta la orice evaluare facuta de un evaluator extern la valoarea de cel putin 700 euro / m2 construit.

Surse de venit pot fi multiple, ramane sa te decizi cand vrei sa incepi afacerea si sa incasezi profit, inca din prima zi.

Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi.

 

 

Facilități și caracteristici

Other Features
Bar
Cămară
Curent monofazic
Curent trifazic
Demisol
Duș
Faianță
Gresie
Parcare
Parcare TIR-uri
Parchet laminat
Pod
Pretabil Gradinita
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil muncitori
Pretabil Regim Hotelier
Restaurant
Sală de evenimente
Sală de Fitness
Se vinde cu credit
Spațiu de depozitare
Terasă

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRISTIAN TRÂNC