Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Casă la roșu cu 3 camere,în Cuvin(ID:29358)

Exclusivitate

€ 58,000

,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 29358
Preț: € 58,000
Suprafață Propreitate: 163 m2
Suprafață teren: 1,478 m2
Camere : 3
Dormitoare: 2
Băi: 2
Internet: Nu are
Anul construcției: 2003
Număr Bucătării: 1
Număr Sufragerii: 1
Număr Balcoane: 1
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 3
Etaj: 1
Suprafață Utilă: 135
Front Stradal: 20
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Pereți interiori: Roșu
Pereți exteriori: Roșu

Despre această proprietate

Casă la roșu cu 3 camere,în Cuvin(ID:29358)

Avem pentru o oportunitate de investiție, în județul Arad, în pitorescul sat Cuvin, se află o locuință inedită, construită în 2003, cu o atenție specială la detalii și design unic. Casa emană un farmec aparte și oferă un stil de viață rafinat, imbinând tradiția cu confortul contemporan.

Construită din cărămidă și BCA, casa impresionează prin robustețe și rezistență. Fundația din piatră de codru adaugă un element rustic, iar peretele din spate construit din piatră de codru conferă un caracter unic întregii construcții.

Cu o suprafață construită de 163 mp, interiorul casei se deschide printr-o bucătărie open space care se integrează armonios în sufragerie. Cele 3 camere, inclusiv 2 dormitoare și 2 băi, reflectă atenția la detalii și calitatea finisajelor.

Cu o suprafata de teren de 1478 mp, casa dispune de o grădină spațioasă, împrejmuită de verdeață. Curtea din față și cea din spate oferă posibilitatea de relaxare în aer liber și de amenajare a unui spațiu personalizat.

Balconul și terasa completează perfect atmosfera, oferind o priveliște încântătoare către grădină. Mansarda, cu cele 2 dormitoare și baia, devine un spațiu privat, ideal pentru relaxare și contemplare.

Subsolul din piatră de codru, cu o suprafață de 40 mp, reprezintă locul ideal pentru a crea o mică cramă sau pentru depozitarea alimentelor. Atmosfera răcoroasă și umedă oferă condiții perfecte pentru păstrarea vinurilor de calitate.

Cu un front stradal de 20 m și acces din asfalt, casa este ușor accesibilă. Toate utilitățile (curent, apă, canalizare) sunt disponibile la stradă, asigurând un confort modern.

Fiecare detaliu, de la designul autentic la spațiile generoase și facilitățile moderne, contribuie la o atmosferă unică. Descoperă bucuria unei case care îmbină cu măiestrie tradiția cu luxul contemporan, oferind un cadru perfect pentru o viață lină și plină de armonie.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa la strada
Canalizare la strada
Pretabil Depozit
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

Todoru Lucian