Rezultatele căutării dvs.

Hala de 926 m2 utili, cu destinatii multiple, intr-o zona aglomerata, in Micalaca

€ 390,000

Micalaca, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25315
Preț: € 390,000
Suprafață Propreitate: 1,035 m2
Suprafață teren: 1,600 m2
Camere : 4
Băi: 1
Anul construcției: 1978
Număr Nivele: 2
Etaj: 1
Suprafață Utilă: 926
Tip Teren: Industrial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Șindrilă bituminoasă
Structură alei: Asfalt
Pereți interiori: Gri
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Radiatoare căldură: Nu are

Despre această proprietate

Hala de 926 m2 utili, cu destinatii multiple, intr-o zona aglomerata, in Micalaca

 

In continuare, ne face o deosebita placere sa va prezentam spre achizitie, o hala, ce necesita renovare, cu un potential extraordinar, fiindca aceasta hala poate fi folosita, atat ca si hala de productie, cat si de depozitare, poate fi transformata in birouri, apartamente, garsoniere, ce pot fi ulterior vandute sau inchiriate. Toate aceste lucruri sunt posibile datorita latimii de 18 m si  51 m lungime ai halei si datorita zonei extrem de circulate. Hala se afla la etajul 1, intr-o hala cu 1 etaj, intr-o zona aglomerata a Aradului. Hala are acces la una dintre arterele principale ale Municipiului Arad, unde exista acces cu TIR-ul, cu multe facilitati, precum statie de tramvai, supermarket, hypermarket, benzinarii, fastfood-uri, farmacie etc.

Hala are o inaltime de 4 m, o suprafata utila de 926 m2 si dispune de un teren de 1600 m2, care poate fi transformat in parcari sau orice alte nevoi ar avea noul proprietar. Accesul oamenilor in incapere se face pe casa scarii, cu intrare pe un hol ce ofera acces la grupul sanitar, 2 birouri si 1 hala, iar accesul cu mijloace de transport in hala este asigurat de o rampa de urcare circulara. Pe o parte a halei, geamurile au fost schimbate si sunt din termopan, iar pe cealalta au ramas cele vechi cu rama metalica, La suma afisata se adauga TVA-ul. Hala dispune de curent trifazic si apa, gazul si canalizarea pot fi trase de la vecini sau de la strada. Hala nu dispune de instalatie de sprinklere si nici de sistem de incalzire.

Structura halei este din beton, peretii sunt din caramida, iar podeaua este din beton elicopterizat.

Valoarea halei ajunge la 317 euro / m2, daca tinem cont de valoarea terenului de 96000 euro (60 euro / m2), pret care se incadreaza apropae la jumatate din valoarea pietei, la stadiul in care se afla si potentialul enorm pe care il are. Este o afacere extraordinara care merita toata atentia dvs, indiferent ca doriti sa o achizitionati pentru dvs sau doriti sa o achizitionati ca investitie.

Hala poate fi vanduta si cu credit, iar aici va putem ajuta cu cele mai bune solutii de finantare, pentru ca avem parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor.

Contactati-ne si programati o vizionare. Ne vom asigura ca veti trai o experienta memorabila de la inceputul colaborarii pana la finalizarea tranzactiei.

Facilități și caracteristici

Other Features
Curent trifazic
Pretabil Birou
Pretabil Depozit
Pretabil Fabrica
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil muncitori
Pretabil Regim Hotelier

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA