Rezultatele căutării dvs.

PREȚ REDUS Ferma de animale de 9,25 ha, cu 8 grajduri, in Zabrani

Exclusivitate
default default default default default default default default

PREȚ VECHI: € 395,000 PREȚ VECHI:450000

Zabrani, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 23453
Preț: PREȚ VECHI: € 395,000 PREȚ VECHI:450000
Suprafață Propreitate: 5,317 m2
Suprafață teren: 92,512 m2
Anul construcției: 1965
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 4400
Tip Teren: Industrial
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Pietriș
Situație juridică: Intabulat

Despre această proprietate

Ferma de animale de 9,25 ha, cu 8 grajduri, in Zabrani

 

In continuare, ne face o deosebita placere sa va prezentam spre achizitie o ferma de animale, cu 8 grajduri, construite in anul 1965, din zidarie solida. Suprafață de teren este în mare parte dreapta și se compune din teren intravilan agricol și curți construcții si se intinde pe 92512 mp. Fiecare grajd are un bazin pentru dejecții. Grajdurile au suprafețe curinse între 350 și 850 mp, o magazie si un turn de apa care este funcțional. Suprafata totala a constructiilor se intinde pe 5317 m2 construiti si aproximativ 4400 m2 utili.

In cazul unor investii, ferma se poate transforma intr-o sursa cu un potential enorm de obtinere a unui profit anual considerabil. Sursele actuale de venit ale fermei sunt obtinute din inchirierea grajdurilor pentru depozitare sau pentru ferme de animale. Potentialul de dezvoltare al acestei ferme este major, fiindca ferma ofera posibilitatea cresterii animalelor, se pot monta panouri voltaice, se pot construi silozuri pentru depozitarea cerealelor, se poate construi pista pentru un aerodrom, iar accesul extrem de facil de pe DN 691 si la o distanta de 200 m de intersectia principala din Zabrani, face din aceasta afacere una extrem de atragatoare din toate punctele de vedere.

Ferma are curent electric trifazic, apa de la retea si de la hidrofor, iar canalizarea este asigurata de o fosa septica cu posibiltiate de racordare la canalizarea de la retea ce se afla la aproximativ 200 m. In perioada urmatoare, proprietarul are promisiunea din partea primariei ca va putea introduce si gazul.

Tinand cont de valoarea terenului, evaluat la 6,48 euro / m2, ar rezulta ca toate cladirile care sunt evaluate la 100 euro / m2, si insumeaza 531700 euro ca si valoare, intra in pretul de vanzare, ca bonus.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a face o programare in vederea vizionarii fermei, nu ezitati sa ne contactati.

Facilități și caracteristici

Other Features
Curent trifazic
Grajduri
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI