Rezultatele căutării dvs.

Ferma Agricola la cheie, cu teren agricol de 249 ha, in Zabrani, cu destinatii multiple

Exclusivitate
default default default default default default default default default

€ 2,350,000

Zabrani,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 28735
Preț: € 2,350,000
Suprafață teren: 2 m2
Suprafață Utilă: 150
Front Stradal: 74
Tip Teren: Agricol
Structură imobil: Cărămidă
Structură gard: Metalică
Structură alei: Asfalt
Suprafață cultivată: 249 ha

Despre această proprietate

Ferma Agricola la cheie, cu teren agricol de 249 ha, in Zabrani, cu destinatii multiple

 

In continuare, ne face o deosebita placere sa va prezentam spre achizitie o ferma agricola la cheie, pozitionata extraordinar, in Zabrani. Ferma agricola se vinde impreuna cu toate utilajele necesare desfasurarii activitatilor agricole, impreuna cu un teren de 109 ha in proprietate privata si cu 140 ha luate in arenda. Aceasta afacere are un potential extraordinar pentru a dezvolta o afacere de succes, atat in domeniul agricol, cat si in domeniul energiei regenerabile.

Ferma este construita pe un teren de 6.975 mp, cu un front stradal de 74 m, la DJ 682N, care leaga Timisoara de Arad. Ferma este compusa dintr-un atelier mecanic și birouri în suprafață de 178mp, două hale care urmeaza sa fie construite de catre actualul proprietar, în suprafață de 302mp (16×18,9×8), respectiv 240mp (10x24x5) si alte construcții metalice si administrative.

Terenul agricol privat de 109 ha este compus din parcele comasate de teren agricol de 22,33 ha, 15,91 ha, 54.26 ha, 16,45 ha, iar terenul aflat in arenda de 140 ha este compus din parcele comasate de 17,78 ha, 43,32 ha, 27,55 ha, 51,92 ha. Datorita parcelelor mari, comasate, si a liniilor de tensiune aflate in proximitate, aceste terenuri sunt pretabile si pentru dezvoltarea unor parcuri de panouri fotovoltaice, in cazul in care in urma realizarii unei analize de sol reiese ca se incadreaza peste categoria 3 a calitatii solului.

Utilajele agricole care sunt incluse in pret sunt urmatoarele: Combină John Deere C670; heder John Deere soia hidraflex 725F și cărucior transport; heder John Deere725R păioase cu chit rapiță si cărucior transport; heder Olimac Drago 8 pliabil;Tractor John Deere 6970 Premium; încărcător frontal Sigma; Tractor John Deere 5090 GF; Tractor Massey Fergusson 125 cp; plug Pottinger servo 5T; scarificator Maschio; preparator teren UFO Maschio; terradisc Maschio; combinator Maschio Sandocan; remorcăcu prelată tandem Bartoletti; prăsitoare Maschio; semanatoare porumb 7R Maschio; semanatoare păioase Maschio- Maria; mașina erbicidat tractată Maschio; rezervor combustibil 9000 lt; selector cereale 40 t.

In cazul unor investii, ferma se poate transforma intr-o sursa cu un potential enorm de obtinere a unui profit anual considerabil, pot asigura posibilitatea accesarii diferitelor fonduri disponibile, in prezent sau in viitor, in acest domeniu. Sursele actuale de venit ale fermei sunt obtinute in totalitate din exploatare agricola. Potentialul de dezvoltare al acestei ferme este major, fiindca terenurile agricole sunt compuse din loturi mari de teren, comasate, care reduc considerabil timpul si costurile cu exploatarea lor, ofera posibilitatea montarii de panouri fotovoltaice, se pot construi silozuri pentru depozitarea cerealelor, iar accesul extrem de facil de pe DJ 682N, la o distanta de doar 300 m de intersectia principala din Zabrani, face din aceasta afacere una extrem de atragatoare din toate punctele de vedere.

Ferma are curent electric trifazic, apa de la retea, iar canalizarea este asigurata de o fosa septica putand fi conectata si la canalizarea aflata la 200 m. In perioada urmatoare, proprietarul are promisiunea din partea primariei ca va putea introduce si gazul.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a face o programare in vederea vizionarii fermei, nu ezitati sa ne contactati.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Curent trifazic
Gaz la strada
Parcare
Parcare TIR-uri
Pretabil investititii
Pretabil Parc Fotovoltaic
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI