Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Vila elegantă ultramodernă cu 4 camere (ID 27397)

€ 150,000

Cornești,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27397
Preț: € 150,000
Suprafață Propreitate: 150 m2
Camere : 4
Dormitoare: 3
Băi: 3
Internet: fibra optica
Număr Bucătării: 1
Număr Sufragerii: 1
Număr Terase: 2
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 125
Front Stradal: 15
Compartimentare: Decomandat
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Încălzire: Pompe de caldura
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: 4 Season
Uși exterioare: PVC
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: PPR
Radiatoare căldură: Incalizre in pardoseala electrica

Despre această proprietate

Vila elegantă ultramodernă cu 4 camere ID 27397

ID PROPRIETATE:ID 27397

Cu inima deschisă și privirea îndreptată către o oază de eleganță și rafinament, te invit să pășești în lumea în care fiecare moment devine o poveste plină de împlinire și regăsire. Bine ai venit în satul Cornești, unde acest paradis în 4 camere așteaptă să devină refugiul tău de vis.

Pe un tărâm al bunăstării și liniștii, această vilă elegantă cu 4 camere se înalță ca o capodoperă arhitecturală, gata să îți ofere confortul și luxul pe care le meriți. Cu 3 dormitoare primitor decorate, fiecare adăpostind vise și odihnă adâncă, precum și o sufragerie spațioasă ce îmbrățișează fiecare răsărit de soare sau asfințit de vis.

Gătitul devine artă în bucătăria generoasă, unde aromele se îmbină într-o dans de arome și savoare. Iar cele 3 băi luxuriante devin sanctuare ale relaxării, unde fiecare baie devine o experiență spa personală.

Dar bucuria continuă dincolo de pereți. Imaginează-ți să savurezi o ceașcă de cafea dimineața pe una dintre cele două terase, în timp ce natura se trezește în jurul tău și razele soarelui te mângâie tandru.

Suprafața generoasă a terenului de 435m2 îți oferă spațiu pentru a-ți dezvolta grădina personală sau pentru a crea colțuri de relaxare în mijlocul naturii. Și cu acces direct din stradă asfaltată, fiecare călătorie devine o plăcere, iar anexa din curte adaugă o notă de funcționalitate și flexibilitate în utilizarea spațiului.

Și cum fiecare detaliu contează, casa dispune de climatizare și sisteme de încălzire în pardoseală cu aer cald, asigurându-ți mereu confortul indiferent de sezon. Geamurile și ușile din PVC nu doar îți îmbrățișează casa cu eleganță, dar și izolează eficient pentru a te păstra mereu în căldură sau răcoare.

Această bijuterie se află într-un cartier privat, unde eleganța și rafinamentul se împletesc într-un mod care atrage suflete asemenea, o comunitate selectă de oameni cu o viziune comună asupra frumuseții și prosperității.

Așadar, îți deschidem ușile către această casă de vis, un loc unde fiecare zi devine o amintire de preț și fiecare colț ascunde un strop din fericirea ta. Vino și cucerește această oază de frumusețe și liniște, pentru că împlinirea te așteaptă la fiecare pas.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apă de la fântână
Apa retea
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Gresie
Izolație termică exterioară de 10 mm

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

STRUȚ JER-RAI