Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan pretabil parc fotovoltaic, de 2 ha, în Semlac (ID: 22376)

default default

PREȚ NOU: € 65,000 PREȚ VECHI: 125000

Semlac, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 22376
Preț: PREȚ NOU: € 65,000 PREȚ VECHI: 125000
Suprafață teren: 19,895 m2
Tip Teren: Industrial

Despre această proprietate

Teren intravilan pretabil parc fotovoltaic, de 2 ha, în Semlac (ID: 22376)

ID PROPRIETATE: 22376

Daca esti investitor si cauti un teren intravilan de 2 ha, la un pret accesibil, iti oferim posibilitatea sa investesti intr-un teren generos, in Semlac, la un pret accesibil. Terenul asa cum puteti vedea si in poze, se afla lipit de unul dintre cele mai cunoscute ferme din Judetul Arad, este vorba despre cunoscuta ferma, Tar Farming Semlac.

Terenul se afla la cativa zeci de metri de drumul national 709D, iar accesul este asigurat de un drum betonat si de platforma asigurata de cei de la Tar Farmimg. Terenul are acces, la o distanta de maxim 200 m, de toate utilitatile, de la curent electric, la canalizare, apa si gaz, toate putand fi trase de la sosea sau de la Tar Farming. Frontul stradal la platforma betonata a celor de la Tar Farming este de aproximativ 111 m.

Terenul este dispus pe 2 CF-uri iar in total insumeaza 19895 m2 si este ideal pentru constructia de hale de depozitare sau de productie, de panouri fotovoltaice si chiar ferme agricole sau de animale. Terenul este prins in PUZ-ul localitatii Semlac, ramanand doar sa obtineti autorizatiile de constructii si sa va ridicati viitoarea dvs afacere profitabila. Mai trebuie sa stiti ca in apropiere se afla un put de apa termala care poate fi folosit in acord cu proprietarul terenului unde se afla putul si Statul Roman, in vederea asigurarii incalzirii viitoarelor cladiri, cu apa termala.

Faptul ca deja este prins in PUZ-ul localitatii Semlac, ca teren Intravilan, reprezinta un pas important pentru viitorii proprietari pentru reducerea costurilor, a timpului si a stresului cu obtinerea actelor necesare transformarii terenului din Extravilan in Intravilan.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Facilități și caracteristici

Other Features
Canalizare Rețea
Curent trifazic
Pretabil Benzinărie
Pretabil Depozit
Pretabil Fabrica
Pretabil Gradinita
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Restaurant
Sală de evenimente
Se vinde cu credit
Spălătorie

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRISTIAN TRÂNC