Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan de 790 m2,în Variaș(ID:28903)

Exclusivitate

PREȚ NOU: € 12,000 PREȚ VECHII:19999

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 28903
Preț: PREȚ NOU: € 12,000 PREȚ VECHII:19999
Suprafață teren: 790 m2
Front Stradal: 20
Tip Teren: Intravilan

Despre această proprietate

Teren intravilan de 790 m2,în Variaș(ID:28903)

Cu o suprafață generoasă de 790 de metri pătrați și un front stradal  de 20 de metri, acest teren intravilan cu PUZ aprobat în Variaș reprezintă o oportunitate unică într-o zonă rezidențială nouă și în plină dezvoltare.

Localizat la intrarea în sat și având acces direct la o șosea asfaltată, terenul beneficiază de o poziționare strategică, facilitând transportul și oferind acces rapid către principalele căi de comunicație. Această amplasare este ideală pentru cei care caută să își construiască un cămin într-o zonă liniștită și promițătoare.

Unul dintre avantajele majore ale acestui teren este disponibilitatea apei de la rețea și a canalizării în fața parcelei, oferind un nivel ridicat de confort și facilitând procesul de construcție a unei locuințe moderne și funcționale. De asemenea, prezența apei forate pe teren reprezintă un beneficiu suplimentar, asigurând o sursă de apă suplimentară pentru diverse nevoi.

Chiar dacă gazul și curentul sunt la o distanță de aproximativ 100 de metri de parcelă, aceste utilități sunt ușor accesibile și pot fi aduse pe teren în mod convenabil în momentul construcției. De asemenea, terenul beneficiază de posibilitatea construirii unui imobil cu regim de înălțime P + 1 + M, oferind astfel potențialul pentru o locuință spațioasă și confortabilă.

În plus, cu un plan urbanistic zonal aprobat, acest teren oferă certitudinea legală necesară pentru dezvoltare și construcție, eliminând incertitudinile asociate procesului de achiziție și dezvoltare imobiliară.

În concluzie, terenul intravilan din Variaș reprezintă o investiție deosebită pentru cei care doresc să își construiască propriul cămin într-o zonă rezidențială în plină expansiune, beneficiind de toate facilitățile necesare și de un potențial vast pentru construcția unei locuințe moderne și confortabile.

 

Facilități și caracteristici

Other Features
Apă hidrofor
Apa retea
Canalizare Rețea
Nu se vinde cu credit
Pretabil Depozit
Pretabil investititii
Pretabil locuit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

NICOI RALUCA