Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren extravilan de 11.500m2,în Ghioroc(ID:29032)

€ 18,900

,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 29032
Preț: € 18,900
Suprafață teren: 11,500 m2
Tip Teren: Extravilan

Despre această proprietate

Teren extravilan de 11.500m2,în Ghioroc(ID:29032)

Acest teren extravilan, cu o suprafață generoasă de 11.500 de metri pătrați, se află în imediata vecinătate a localității Ghioroc. Accesul facil către un important centru urban adaugă un element de practicitate și conectivitate la această proprietate.

Topografia terenului este terasată, oferind astfel multiple oportunități pentru diferite activități agricole, cu un accent deosebit pe inființarea unei plantații viticole sau pomicole. Această caracteristică terasată poate facilita gestionarea eficientă a irigării și a altor activități agricole, contribuind la maximizarea randamentului.

Localitatea Ghioroc se află la doar 23 de km față de municipiul Arad, iar localitatea impresionează și prin frumusețea sa naturală, care poate oferi o oază de liniște și relaxare, oferind totodată acces la facilități recreative sau activități în aer liber.

În concluzie, acest teren extravilan terasat, cu o suprafață generoasă, oferă oportunități semnificative pentru cei interesați de activități agricole, în special pentru inființarea unei plantații viticole sau pomicole, beneficiind de proximitate la localitatea Ghioroc și la municipiul Arad.

Facilități și caracteristici

Other Features
Pretabil fermă
Pretabil investititii
Pretabil locuit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI