Rezultatele căutării dvs.

Hala de 1000 m2 in Sicula la 5 km de Ineu

Exclusivitate

€ 900

Șicula, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25112
Preț: € 900
Suprafață Propreitate: 1,100 m2
Suprafață teren: 1,300 m2
Camere : 1
Băi: 2
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 1000
Compartimentare: Decomandat

Despre această proprietate

Hala de 1000 m2 in Sicula la 5 km de Ineu

 

Daca te afli in cautarea inchirierii unei hale de 1000 m2 in zona Ineului, iti propunem o hala ce urmeaza sa fie renovata la cheie pentru viitorii chiriasi, in Sicula, cu acces privat, cu poarta metalica actionata din telecomanda.

Hala face parte dintr-un domeniu privat, cu mai multe hale in curte si cu o cladire de birouri detinuta de proprietari. Hala pe care dorim sa ti-o propunem are 1000 m2 utili, structura este din beton armat, are o inaltime la coama de 8 m, cu o poarta metalica cu acces in interiorul halei de 4m x 5m. Hala se inchiriaza cu pod rulant functional si cu teren pentru depozitare exterioara sau pentru parcarea utilajelor sau a autoturismelor.

Hala este ideala, atat pentru productie, cat si pentru depozitare. In trecut hala a servit unei firme producatoare de mobilier, dar este ideala si pentru depozitare de cereale sau alte lucruri. Hala nu are autorizatie ISU, nu are sprinklere, nu are hidranti si nici incalzire, dar dispune de 2 bai si de curent electric trifazic, . Proprietarul urmeaza sa goleaza, sa curete si sa renoveze hala, in cel mai scurt timp posibil.

Pretul convenabi, accesul usor in hala cu TIR-urile si cu utilaje de dimensiuni mari, siguranta asigurata de paza si de poarta de intrare actionata electric, inaltimea la coama si suprafata generoasa a halei, sunt motive extrem de intemeiate sa ne contactezi si sa te convingi ca este hala care ti se potriveste cel mai bine, contacteaz-ne

Facilități și caracteristici

Other Features
Curent trifazic
Parcare
Poartă intrare
Pretabil Depozit
Pretabil Fabrica
Pretabil închiriere

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA