Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Fundație cu proiect,în Variaș(ID:29557)

€ 15,500

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 29557
Preț: € 15,500
Suprafață Propreitate: 104 m2
Suprafață teren: 300 m2
Camere : 4
Dormitoare: 3
Băi: 1
Anul construcției: 2022
Număr Bucătării: 1
Număr Sufragerii: 1
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 91
Tip Teren: Intravilan

Despre această proprietate

Fundație cu proiect,în Variaș(ID:29557)

Această fundație din Varias, judetul Timis, reprezintă un început solid pentru construcția unei locuințe moderne și personalizate. Cu o autorizație de construcție și proiectul deja plătit, această fundație oferă o platformă pregătită pentru un cămin de calitate superioară.

Proiectul include 3 dormitoare, un living open space cu bucătărie, o baie și o cameră tehnică, oferind spații generoase și funcționale. Fundația, turnată cu ciment solid și rezistent prin intermediul unei cife, asigură stabilitatea necesară pentru o construcție durabilă și sigură.

Amplasată între case, fundația este înconjurată de un gard din tablă, vopsit, care adaugă un element estetic și asigură intimitatea. La stradă, există acces la canalizare și gaz, facilitând procesul de conectare la utilități.

Localizată în comuna Varias, la doar 42 de km de municipiul Timisoara, această proprietate beneficiază de o comunitate dezvoltată și numeroase facilități. Cu un teren de 300 mp, fundația este însoțită de un potențial spațiu exterior generos pentru grădină sau alte amenajări.

Comuna Varias oferă o varietate de facilități, inclusiv o bază sportivă cu cursuri de karate și kango jambo, 2 medici de familie, magazine,automate ATM, transport public, și o varietate de locuri de muncă. Oferind și acces la constructori și designeri, proprietarii sunt gata să sprijine procesul de finalizare și personalizare a casei în conformitate cu gusturile individuale.

În concluzie, această fundație din Varias reprezintă o oportunitate unică pentru cei care caută să construiască o locuință într-o comunitate activă și bine dezvoltată, având la dispoziție nu doar o fundație solidă, ci și resursele necesare pentru a realiza un cămin personalizat și confortabil.

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Canalizare la strada
Curent monofazic
Gaz la strada
Grădină
Nu se vinde cu credit
Pretabil investititii
Pretabil locuit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

NICOI RALUCA