Rezultatele căutării dvs.

Vila / Birou / Gradinita / Clinica / Azil cu 9 camere si 3 anexe in curte in Aradul nou

PREȚ NOU: € 328,000 PREȚ VECHI: 360000

Aradul Nou, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25372
Preț: PREȚ NOU: € 328,000 PREȚ VECHI: 360000
Suprafață Propreitate: 656 m2
Suprafață teren: 1,090 m2
Camere : 9
Dormitoare: 7
Băi: 3
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 3
Suprafață Utilă: 532
Front Stradal: 60
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură gard: Cărămidă
Structură alei: Asfalt
Pereți interiori: Gri
Pereți exteriori: Tencuit
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: PPR

Despre această proprietate

Vila / Birou / Gradinita / Clinica / Azil cu 9 camere si 3 anexe in curte in Aradul nou

 

In continuare, vei putea descoperi o oportunitate senzationala, indiferent daca vrei sa te muti cu intreaga familie sau sa investesti sau chiar sa construiesti case noi. Vila cu 9 camere pe 3 nivele, cu o pivnita mai mult decat generoasa, cu alte 3 corpuri de cladiri in curte pe care vrem sa ti-o aducem in continuare la cunostinta, te va cuceri iremediabil.

Vila este construita din caramida are 466 m2 construiti si 380 m2 utili, la subsol exista o pivnita spatioasa, de 107 m2 utili, cu 3 arcade superbe din caramida la vedere care asigura structura de rezistenta. La parterul vilei, noii proprietari se vor putea bucura de 1 sufragerie, 2 dormitoare, 1 bucatarie, 2 bai si 2 holuri. Proprietarul a compartimentat intreaga mansarda cu rigips, iar in urma compartimentarii noii proprietari se vor putea bucura de 5 dormitoare, 1 hol si 1 baie. Vila se preda la gri pe interior si la nivel de tencuiala pe exterior, cu izolatie termica de 5 cm, iar podul este izolat cu vata minerala de 10 cm. Camerele vilei sunt extrem de spatioase, iar la parter 2 camere sunt unite si pot fi folosite ca si sufragerie sau ca si spatiu comun, in cazul in care destinatia vilei ar fi un birou, cabinet, clinica, gradinita, after school, azil de batrani etc. Geamurile sunt noi din termopan cu rolete din PVC, iar acoperisul este din tigla ceramica cu geamuri Velux.

Celelalte corpuri de cladire reprezinta anexe in suprafata de 160 m2 construiti si 30 m2 de cotete, construite toate din caramida. Anexele sunt compuse din 3 camere si o zona deschisa.

Pozitionarea vilei este extraordinara si se afla la intersectia a 2 strazi extrem de cunoscute si aglomerate din Arad, este vorba de intersectia strazilor Cibinului si Adam Muller Gutenbrun. Un alt avantaj ar fi faptul ca are 2 fronturi stradale de aproximativ 30 m, fiecare. Fiecare front stradal ofera acces autoturismelor in curte prin intermediul a 2 porti duble. Datorita frontului stradal generos si a terenului de 1090 m2 pe care sunt construite toate cele 4 corpuri de cladire, terenul poate fi parcelat, iar vila se poate vinde individual si pe langa proprietate terenul ramas se poate imparti in alte 2 terenuri sau se poate pastra un singur teren cu 2 fronturi stradale, oportunitatile fiind multiple de reconfigurare si de stabilire a destinatiei.

Casa este ideala pentru o familie numeroasa care doreste sa locuiasca intr-o intersectie aglomerata, intr-o vila impunatoare, care necesita finalizarea renovarii de catre noul proprietar sau pentru investitori sau chiar dezvoltatori.

Casa dispune de apa, curent electric, canalizare si gaz de la retea. Incalzirea nu a fost inca instalata, noul proprietar putand sa isi cosmetizeze noua vila dupa bunul plac.

In zona gasim Biserica, Cafenele, Farmacie, Frizerie, Gradinita, Magazin alimentar, Medic de familie, Medic veterinar, Parc, Scoala Generala, Scoala primara, Teren de fotbal etc.

Rentabilitatea acestei vile este data, pe langa zona extraordinara si potentialul pe care il are datorita traficului intens de masini care ar asigura un randement cu mult peste mediu in cazul achizitiei de catre un investitor sau dezvoltator, de valoarea de doar 536 euro / m2, fara a lua in calcul anexele, terenul fiind evaluat la 110000 euro sau media de 381 euro / m2 pentru toata suprafata construita pe teren, de 656 m2.

Ar fi pacat sa ratezi aceasta oportunitate si sa nu programezi o vizionare, ca mai apoi sa te hotarasti cum sa speculezi toate beneficiile in favoare ta.

Contacteaza-ne!

Facilități și caracteristici

Other Features
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Izolație termică acoperiș
Mansardă
Parcare
Parchet masiv
Pivniță
Poartă intrare
Pod
Pretabil After School
Pretabil Birou
Pretabil Cabinet
Pretabil Gradinita
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit
Terasă

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRISTIAN TRÂNC