Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Casă tradițională cu 5 camere în orașul Pecica(ID: 25725)

€ 68,000

,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25725
Preț: € 68,000
Suprafață Propreitate: 291 m2
Suprafață teren: 862 m2
Camere : 5
Dormitoare: 3
Băi: 1
Suprafață Utilă: 160
Front Stradal: 19
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Radiatoare căldură: Teracote pe lemne

Despre această proprietate

Casă tradițională cu 5 camere în orașul Pecica(ID: 25725)

ID PROPRIETATE: 25725

Vă oferim o oportunitate unică de a achiziționa o casă țărănească spațioasă, cu un teren generos în Pecica. Casa dispune de 5 camere, 3 dormitoare, o sufragerie, o baie și o bucătărie, cu curent monofazic, racordare la apă și încălzire pe lemne. Avantajul acestei proprietăți este faptul că gazul este disponibil la stradă, astfel încât puteți modifica utilitatea camerelor după bunul plac. Doriți o bucătărie mai mare sau să vă instalați o centrală pe gaz? Nimic nu va fi mai ușor.

Structura casei este din cărămidă, asigurându-i rezistența în timp. Terenul din jurul proprietății este la fel de generos, având 862 de metri pătrați. Această proprietate este perfectă pentru cei care au deja o familie numeroasă sau se gândesc să și-o întemeieze, deoarece spațiul este suficient pentru a asigura necesitățile fiecărui membru al familiei.
Te gândești să îți deschizi o afacere? Sau poate să faci o investiție? Această proprietate este exact ce ai nevoie! Proprietatea necesită renovare, ceea ce oferă posibilitatea de a o configura și stiliza după bunul plac, indiferent de scopul pentru care dorești să o achiziționezi.

Orașul Pecica este un oraș liniștit, dar popular, care oferă facilitățile unui oraș mare, dar fără agitația din orașele mari. Proprietatea se află într-o zonă liniștită, departe de agitație, dar în același timp aproape de ceea ce aveți nevoie: hipermarket, magazine alimentare, biserică, farmacii, medic de familie și benzinării.

Această casă este o oportunitate unică de a achiziționa o proprietate țărănească spațioasă, cu un teren mare și cu posibilitatea de a configura interiorul după bunul plac. Indiferent că dorești să o achiziționezi cu banii jos sau cu credit, nu pierdeți această oportunitate unică de a achiziționa o casă în Pecica!

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Curent monofazic
Pretabil Birou
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Se vinde cu credit
Spațiu de depozitare

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI