Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Casă cu 6 camere generoase și terasă acoperită, în orașul Sântana(ID: 26955)

PREȚ NOU: € 69,000 PREȚ VECHI: 74000

Sântana, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26955
Preț: PREȚ NOU: € 69,000 PREȚ VECHI: 74000
Suprafață Propreitate: 120 m2
Suprafață teren: 720 m2
Camere : 6
Dormitoare: 5
Băi: 1
Anul construcției: 1970
Număr Terase: 1
Număr Nivele: 1
Suprafață Utilă: 100
Front Stradal: 14
Compartimentare: Semidecomandat
Structură imobil: Cărămidă cu Văiugă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Ciment
Pereți interiori: Lavabil
Rame ferestre: Lemn
Tip sticlă ferestre: Altele
Uși exterioare: Lemn stratificat
Uși interioare: Lemn stratificat
Radiatoare căldură: Sobe pe lemne

Despre această proprietate

Casă cu 6 camere generoase și terasă acoperită, în orașul Sântana(ID: 26955)

ID PROPRIETATE: 26955

Cu bucurie și entuziasm, vă prezentăm o oază de liniște și împlinire în inima orașului Sântana, din minunatul județ Arad! Această fermecătoare casă cu 6 camere, amplasată pe un teren generos de 720 de metri pătrați, își deschide porțile pentru a deveni căminul dumneavoastră de vis.

Dincolo de porțile ei, această proprietate este cu adevărat specială. Cu 5 dormitoare confortabile și o sufragerie primitoare, aici veți găsi tot spațiul necesar pentru a vă bucura de momentele de relaxare în familie sau cu prietenii dragi. Bucătăria spațioasă, însorită și primitoare, vă va inspira să pregătiți cele mai delicioase rețete, iar baia elegantă vă va încânta cu momente de răsfăț și odihnă.

Geamurile din lemn și ușile exterioare din lemn masiv adaugă un farmec aparte acestui cămin, dându-i o notă de eleganță și tradiție, în timp ce structura solidă din cărămidă cu văiugă demonstrează rezistența și durabilitatea imobilului.

Magia continuă și în exterior, unde curtea îmbietoare va fi locul în care vă veți regăsi printre pomi fructiferi și vie, unde natura vă va răsfăța cu darurile ei. Aici, vă veți putea relaxa în aer liber, organizând grătare sau petreceri în mijlocul verdeții.

Locația privilegiată a acestei proprietăți vă pune la dispoziție toate facilitățile de care aveți nevoie, având totodată privilegiul de a fi înconjurat de liniște și frumusețe naturală. Primăria, gara, marketul, sala de sport, parcul și pizzeria se află la doar câțiva pași distanță, făcând viața aici atât de comodă și plină de posibilități.

Este adevărat că imobilul necesită renovări pe alocuri, dar gândiți-vă că acest aspect vă oferă oportunitatea de a vă pune amprenta personală asupra acestui cămin și de a-l transforma într-un loc de poveste, cu amintiri prețioase pentru generațiile ce vor urma.

Dacă sunteți în căutarea unui loc în care să vă simțiți cu adevărat acasă, unde să vă bucurați de momente de împlinire și fericire alături de cei dragi, această proprietate cu 6 camere este alegerea perfectă. Oferiți-vă șansa de a trăi visul și contactați-ne acum pentru a programa o vizionare. Cu siguranță veți simți că acest loc este locul în care sufletul vostru aparține!

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Duș
Faianță
Grădină
Gresie
Loc de luat masa
Parchet masiv
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Spațiu de depozitare
Terasă acoperită

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA