Rezultatele căutării dvs.

Apartament MODERN cu 3 camere cu vedere catre Spitalul Judetean

PREȚ NOU: € 87,000 / Preț Vechi: 94800 euro

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 30986
Preț: PREȚ NOU: € 87,000 / Preț Vechi: 94800 euro
Suprafață Propreitate: 101 m2
Camere : 3
Dormitoare: 2
Băi: 1
Internet: fibra optica
Anul construcției: 1970
Număr Bucătării: 1
Număr Sufragerii: 1
Număr Dresing-uri: 1
Număr Balcoane: 1
Număr Nivele: 10
Etaj: 7
Suprafață Utilă: 63
Compartimentare: Semidecomandat
Structură alei: Asfalt
Pereți interiori: Lavabil
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși exterioare: Metalice
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Apartament MODERN cu 3 camere cu vedere catre Spitalul Judetean

 

Acest apartament poate fi visul orcarui investitor sau al orcarei familii cu standarde inalte de viata. Noi am fost cuceriti de acest apartament, de locatie, locatie, locatie…si nu numai. 🙂 si l-am incadrat la categoria APARTAMENTELOR PREMIUM. De ce PREMIUM?

  • Pentru ca se afla la Intim, pentru ca din sufrageria generoasa si luminoasa, in Open Space cu bucataria si din cele 2 dormitoare confortabile, ai o vedere panoramica superba catre Spitalul Judetean si catre sensul giratoriu din Piata Spitalului.
  • Pentru ca, compartimentarea asimetrica a sufrageriei si suprafata generoasa de 101 m2 construiti si 63 m2 utili, te face sa intelegi ca acest apartament cu 3 camere este un apartament special. Apartamentul a fost recompartimentat  dintr-un apartament cu 2 camere intr-unul cu 3 camere
  • Pentru ca apartamentul se afla la etaj intermediar, la etajul 7 din 10, blocul are lift modern, iar casa scarii este ingrijita si ofera o priveliste remarcabila, datorita geamului vitrat montat la fiecare nivel al blocului.
  • Pentru ca la parterul blocului si in zona, vei gasi tot ce iti poti dori pentru a trai in conditii PREMIUM, alaturi de cei dragi. Nu iti va lipsi nimic, nici magazine alimentare, nici restaurante, fast-fooduri, banci, clinici, spital judetean, liceu, gradinita, supermarket, autobuz, dentisti, biserica, benzinarie etc.

Apartamentul mai dispune si de un dresing amenajat cu mobilier la comanda, unde iti poti depozita toate hainele, lenjeriile de pat, pantofii, sculele si lucrurile care vrei sa iti fie la indemana. Baia moderna, cu vana pe colt si cu toaleta suspendata, iti va face serile mai frumoase. Incalzirea este asigurata de o centrala termica pe gaz performanta, iar dormitoarele au rulouri exterioare din pvc.

Din clipa in care vei pasi in acest apartament, vei intelege ca este un apartament care depaseste standardele locale de confort, de siguranta si calitate. Acest apartament se vinde la cheie, asa cum se vede si in poze, mai ramane doar sa iti iei lucrurile personale si sa iti incepi noua viata, alaturi de intreaga familie. Chiriile in aceasta zona si in mod special in aceste blocuri sunt mai mari decat in alte zone ale Aradului, acest lucru asigura un randament bun, in cazul in care doresti sa il inchiriezi in regim normal sau in regim hotelier, iar daca tot te hotarasti sa il cumperi, vrem sa iti mai dam o veste buna, pretul imobilelor in aceasta zona se pastreaza la cele mai inalte valori, indiferent de perioadele economice pe care le parcurgem.

Nu ai ce sa ii bagi de vina, iar pretul apartamentului este estimat sub valoarea pietei, tinand cont de zona, facilitati, cerere, confort, dimensiune, gradul de mobilare si starea lui, de faptul ca se afla la etaj intermediar etc. Cum sa nu iti doresti sa te muti aici?

Profita de aceasta oportunitate unica de a te muta intr-un apartament PREMIUM, cu 3 camere si incepe o noua viata, mai frumoasa si mai luminoasa, in noul tau apartament. Cand doresti sa programam o vizionare?

Facilități și caracteristici

Other Features
Apa retea
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Faianță
Frigider
Gaz retea
Gresie
Hotă
Interfon
Loc de luat masa
Parchet laminat
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil muncitori
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit
Vană

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRISTIAN TRÂNC