Rezultatele căutării dvs.

Vila superba cu 9 camere construita ca spatiu comercial in Dumbravita

€ 330,000

Dumbravita, Timis,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25175
Preț: € 330,000
Suprafață Propreitate: 360 m2
Suprafață teren: 602 m2
Camere : 9
Dormitoare: 7
Băi: 5
Anul construcției: 2012
Număr Balcoane: 2
Număr Terase: 2
Număr Nivele: 2
Suprafață Utilă: 245
Front Stradal: 20
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Dale
Pereți interiori: Lavabil
Pereți exteriori: Decorativă
Climatizare: Aer condiționat
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: 4 Season
Uși exterioare: Metalice
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Radiatoare căldură: Incalzire in pardoseala cu agent termic

Despre această proprietate

Vila superba cu 9 camere construita ca spatiu comercial in Dumbravita

 

Oportunitatea perfectă pentru un investitor sau pentru o familie numeroasa! Vila cu 9 camere din Dumbravita, pe care dorim sa v-o prezentam in continuare, va va cuceri, cu siguranta! Suntem siguri de acest lucru pentru ca este o proprietate extraordinara, la locul si la pretul potrivit.

Iar pentru a va ajuta sa luati o decizie potrivita suntem siguri ca veti aprecia faptul ca aceasta proprietate a fost construita din materiale de cea mai buna calitate, pe fundatie de beton cu structura de caramida si beton, la standarde de spatiu comercial, nu de casa rezidentiala. Izolatia termica la etaj este de 20 cm, iar la parter de 10 cm. Vila se afla pe cea mai inalta zona din Dumbravita, unde nu exista riscuri de inundatii, iar in caz de cutremur, aceasta vila va face fata cu brio. VIla de 360 m2 construiti si 245 m2 utili a fost construita in 2012, pe un teren de 602 m2 si are un front stradal de 20 m. Vila este dispusa pe 2 nivele si este compusa din 2 holuri, 7 dormitoare, 1 sufragerie spatioasa si luminoasa in open space cu bucataria, 1 camera tehnica, 5 bai, 2 terase la parter si 2 balcoane la mansarda.

Confortul acestei vile este asigurat de incalzirea in pardoseala sustinuta de o centrala termica pe gaz, de cele 8 aere conditionate, de compartimentarea decomandata, de terasele si balcoanele acoperite si primitoare, de curtea pavata din fata ce poate servi ca si parcare la 4 masini, datorita accesului asigurat de o poarta industriala glisanta, de panourile fotovoltaice montate pe acoperis care contribuie la reducerea costurilor cu intretinerea, datorita curtii din spate cu gratar ce poate sustine evenimente private in aer liber, datorita geamurilor din termopan 4 season cu 3 camere, iar lista poate continua. Vila dispune de siguranta asigurata de camere de luat vederi si alarma.

Daca esti investitor suntem siguri ca vei mai aprecia si faptul ca vila se vinde inchiriata unei firme care desfasoara activitate de „casa de batrani” si ca randamentul pe care il ofera este unul ce depaseste 6% / an. Dar asta nu e tot, pretul evaluat / m2 tinand cont de toate facilitatile pe care le ofera aceasta superba vila este un adevarat chilipir la 708 euro / m2, unde terenul este evaluat la 75000 euro.

Dumbravita este unul dintre satele lipite de Timisoara, printre cele mai moderne din Romania, cu proiecte nenumarate de dezvoltare si modernizare in desfasurare, cu facilitati complete, cu infrastructura noua, cu toate utilitatile disponbilie, cu zona industriala si tot ce iti poti dori, nu de la un sat, ci de la un oras din secolul 21. Vila se afla aproape de toate facilitatile de care ai nevoie, de la biserica, scoala, club de tenis, primarie, magazin alimentar, pizzerie etc.

Este o oportunitate cu care te intalnesti rar in Dumbravita. Ramane doar sa te decizi cand doresti sa programam o vizionare pentru a te convinge singur de toate beneficiile pe care le ofera aceasta superba vila.

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Bucătărie
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Curent trifazic
Duș
Faianță
Frigider
Gaz
Gresie
Izolație termică acoperiș
Izolație termică exterioară de 10 mm
Loc de luat masa
Mansardă
Parcare
Parchet laminat
Pretabil Birou
Pretabil Cabinet
Pretabil gradinita
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil muncitori
Se vinde cu credit
Șemineu
Sistem de alarma
Sufragerie
Terasă acoperită
Vană

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,200,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile