Rezultatele căutării dvs.

Vila moderna cu 3 dormitoare, in Sagu, in stadiul ideal de constructie

€ 147,000

Sagu,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 21046
Preț: € 147,000
Suprafață Propreitate: 336 m2
Suprafață teren: 500 m2
Camere : 6
Dormitoare: 3
Băi: 4
Anul construcției: 2020
Număr Balcoane: 3
Număr Nivele: 3
Suprafață Utilă: 245
Front Stradal: 15
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: BCA
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură gard: BCA
Pereți interiori: Gri
Pereți exteriori: Decorativă
Rame ferestre: Aluminiu
Tip sticlă ferestre: 4 Season
Uși exterioare: Metalice
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Incalzire in pardoseala cu agent termic

Despre această proprietate

 

Vila moderna cu 3 dormitoare, in Sagu, in stadiul ideal de constructie

 

 

Ești un familist cu perspectivă și partea financiară te ajută în acest sens? Liniștea și siguranța sunt importante pentru tine? Cauți o locuință spațioasă și cu design modern în apropierea Aradului? Avem solutia, pentru tine și familia ta!

În zonă liniștită, la doar 10 km de Arad, spre Timișoara, în localitatea Șagu, în EXCLUSIVITATE, avem la vanzare o vilă superba, cu garaj, pe 3 nivele (P+E+M) ce îți ofera un confort sporit, prin 6 camere, 5 băi, 1 bucătărie in open space cu sufrageria și 3 balcoane. Totul e decomandat. Suprafața terenului este de 500 mp din care construiți sunt 323 mp, iar utili 245 mp.

Parterul îți oferă confortul la care visezi cand te intorci obosit de la munca, într-un living open space cu bucătăria, o baie, un birou și acces la camera tehnică unde este prevazută instalarea, de catre viitorul cumparator, a centralei termice pe care si-o doreste. Etajul contribuie și el cu 2 dormitoare pentru copii, 1 baie comuna si 1 master badroom cu propria baie și un dressing. La mansardă ai să gasești încă o cameră cu baie plus încă un spațiu ce îl poți amenaja ca baie de serviciu sau spălător de rufe.

Curtea oferă posibilitatea să poți amenaja un loc de grătar, unde indiferent de anotimp, cănd e puțin soare, să poți petrece momente frumoase cu familia sau cu prietenii. Și pentru copii, curtea îți oferă posibilitatea de a le crea un spațiu de joacă, încât aceștia să aibă suficientă libertate de mișcare, în siguranță.

Imobilul este unul nou construit (in anul 2020), cu materiale de o bună calitate, ceea ce înseamnă că el împlinește pretențiile secolului în materie de design, confort și utilități. Accesul se face pe drum cu asfalt, este racordat la rețeua de apă, canalizare și curent trifazic. Încălzirea este prin pardosea. Structura pereților este din BCA, țigla e ceramică, iar fundația e din beton. Instalația electrică și sanitară este pe cupru. Mansarda este izolată cu polistiren și lambriată. Are finisaje la interior, în alb cu lavabil, în gri și cu pardosea în șapă, iar la exterior e izolat termic și zugrăvit cu structurată.

Pentru un plus la reducerea zgomotului, vila dispune de geamuri din aluminiu cu sticla 4 season, ceea ce, printre altele reduce costul la încălzire, ajuta la reducerea aparitiei condensului în partea interioară a geamului și asigură un confort termic indiferent de anotimp. În interior, ușile sunt din aluminiu, iar la exterior din aluminiu și sticlă. Totul este împrejmuit cu un gard zidit din BCA și zugrăvit cu structurată, în același ton cu al casei. Accesul în imobil este asigurat de o poarta actionata electric.

În vecinătate pe lângă magazine alimentare (LaDoi Pași, Unicarm, ACA, ProfiCity) și non-alimentare, ai biserici, sală de sport, grădiniță, parc de joacă și școală gimnazială. Ca facilitiate suplimentara, în viitor, proprietarii vor aveq acces la ieșirea pe autostrada A1.

Ce spui? Ți-am creat curiozitatea de a-l viziona? Cred că merită să-l vezi. Tot ce trebuie să faci, este să mă contactezi. Aceasta poate fi șansa ta de a găsi exact ceea ce cauți!

Tranc & Tranc – Imobiliare VR
Curtu Cristian – Agent Imobiliar

 

Amenities and Features

Apă rece
Balcon
Birou
Bucătărie
Canalizare Rețea
Curent trifazic
Dresing
Garaj
Izolație termică acoperiș
Izolație termică exterioară de 10 mm
Mansardă
Poartă electrică cu telecomandă
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Se vinde cu credit
Spațiu de depozitare
Sufragerie

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 5,000 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile