Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Vilă la roșu, cu 5 camere, la doar 7 km de Moneasa, în Dezna(ID: 23910)

PREȚ NOU: € 30,000 PREȚ VECHI: 40000

Dezna, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 23910
Preț: PREȚ NOU: € 30,000 PREȚ VECHI: 40000
Suprafață Propreitate: 350 m2
Suprafață teren: 921 m2
Camere : 5
Dormitoare: 4
Băi: 3
Anul construcției: 2022
Număr Balcoane: 1
Număr Nivele: 3
Suprafață Utilă: 280
Front Stradal: 28
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Pereți interiori: Roșu
Pereți exteriori: Roșu

Despre această proprietate

 

Vilă la roșu, cu 5 camere, la doar 7 km de Moneasa, în Dezna(ID: 23910)

ID PROPRIETATE: 23910

Dorin să îți prezentăm o oportunitate rară, o oază de frumusețe și confort, o vilă nou construită ce așteaptă să își găsească proprietarul ideal. Situată în comuna Dezna, din județul Arad, această minunată proprietate te va cuceri cu fiecare aspect al său.

Imaginați-vă această vilă ca o pânză albă, pe care puteți picta propriul vis al unei case perfecte. Cu o suprafață construită de 350 m2 și o suprafață utilă de 280 m2, această vilă vă oferă spațiu din belșug pentru a vă exprima creativitatea și a o transforma într-un cămin de vis. Cele 5 camere, pe două nivele, alături de sufrageria și bucătăria generoase, creează un spațiu armonios și funcțional, perfect pentru viața de familie sau pentru a găzdui oaspeți prețioși. Cele 3 băi asigură intimitate și confort pentru toată lumea.

Cu un design robust și o structură de cărămidă, această vilă promite durabilitate și siguranță. Construită în anul 2015, așteaptă ca finisajele interioare și exterioare să fie realizate în funcție de gusturile și preferințele tale personale. Imaginează-ți cum poți da viață acestui spațiu prin alegeri inspirate de culori, texturi și materiale de calitate superioară.

Dar, așa cum se spune, locația face totul, iar această proprietate se bucură de o amplasare ideală. Situată într-o zonă turistică, la doar 7 km distanță de stațiunea balneară Moneasa, veți fi cufundați într-un peisaj mirific, înconjurat de natură generoasă și aer curat. Liniștea și calmul acestei zone vă vor permite să vă relaxați și să vă bucurați de momentele prețioase petrecute alături de cei dragi.

Un alt beneficiu incredibil al acestei proprietăți este terenul generos de 921 m2, care vă oferă libertatea de a vă bucura de spațiul exterior în fiecare zi. În plus, veți descoperi că această vilă are două fronturi stradale, ceea ce adaugă un element de accesibilitate și flexibilitate în utilizarea proprietății.

Iar surpriza continuă! În cadrul acestei proprietăți minunate, veți găsi o casă bătrânească locuibilă în aceeași curte. Acest detaliu oferă oportunități nenumărate, de la transformarea ei într-o casă pentru oaspeți, spațiu de lucru sau chiar o locuință pentru familiile extinse. Această anexă adaugă un plus de valoare și flexibilitate acestei proprietăți unice.

Nu rata această oportunitate și programează acum o vizionare!

Facilități și caracteristici

Other Features
Autorizație Construcție
Cămară
Curent monofazic
Pretabil Cabinet
Pretabil Gradinita
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Pretabil muncitori
Pretabil Regim Hotelier
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

ROTARU DIANA