Rezultatele căutării dvs.

Vilă la gri cu 5 camere, la 5 minute cu masina de Atrium Mall

€ 110,000

6 Vanatori, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 21102
Preț: € 110,000
Suprafață Propreitate: 184 m2
Suprafață teren: 412 m2
Camere : 5
Dormitoare: 4
Băi: 3
Internet: Cablu
Anul construcției: 2022
Număr Balcoane: 3
Număr Nivele: 2
Suprafață Utilă: 133
Front Stradal: 15
Tip Teren: Rezidențial
Compartimentare: Decomandat
Structură imobil: Cărămidă
Structură acoperiș: Țiglă ceramică
Structură alei: Dale
Pereți interiori: Lavabil
Pereți exteriori: Decorativă
Încălzire: Centrală termică pe gaz
Rame ferestre: PVC
Tip sticlă ferestre: Geam clar
Uși interioare: Panel
Instalație electrică: Cupru
Instalația sanitară: Cupru
Radiatoare căldură: Calorifere metalice

Despre această proprietate

Vilă la gri cu 5 camere, la 5 minute cu masina de Atrium Mall

 

Ai muncit din greu ani și ani la rând și ai ajuns la acel punct în viața ta în care vrei o casă pentru tine și familia ta, dar timpul, energia și poate lipsa de experiență în materie de construcții te reține în realizarea acestui proiect? Am găsit soluția pentru tine! Sunt oameni ce dispun de timp și experiență și pot face asta în locul tău.

Casa se afla intr-un cartier rezidențial cu acces închis circulației publice și se definește prin două cuvinte: siguranța și protecția ta și a familiei tale.

Zona unde acestea au luat naștere, este o zonă liniștită, o zonă plină de verdeață, din care lipsesc cu desăvârșire blocuri sau alte construcții ce ar putea deranja fonic sau vizual. Cu acces facil la strada principală, ele sunt amplasate într-o locație liniștită, fiind protejate de traficul zonal. Acestea vor dispune de rețeaua de gaz, de curent, apă și canalizare a orașului (termenul de realizare al branșamentelor la utilități, este termenul acordat de furnizorul utilităților publice), vila urmând sa fie predata la gri, cu instalatiile electrice si sanitare pregatite pentru a fi puse in functiune.

Atenție!!! În acest cartier am pentru tine o casa ce a trecut de la faza de proiect la cea de construcție. Proiectul în sine conține o casa cu parter și etaj. Parterul e format din camera de zi, un dormitor, o bucatarie cu loc de luat masa, o baie , o terasă, iar etajul are 3 dormitoare, 2 bai si 3 balcoane. În momentul de față s-a realizat la rosu partea de parter, dar dacă vei deveni acum proprietarul ei, la cererea ta, compartimentarea sau destinația interioarelor poate suferi modificari după bunul tău plac.

Suprafața terenului este de 412 mp, frontul stradal de 15 m, suprafata construită a casei este de 184 mp și cea utilă de 133 mp. Diferența de teren utilă, definită ca fiind curte, iți dă posibilitatea de a crea mediul perfect pentru tine și familia ta. Este suficient spațiu, atat pentru a crea mediu de joacă copiilor, cât și pentru a crea mediu de relaxare pentru tine în zilele în care vrei să stai departe de stresul ce se ascunde în spatele muncii tale. Ce mai? Această casă poate fi oaza ta de liniște!

Acum, după ce ai aflat de această posibilitate, dorești să stabilim o vizionare la fața locului? Daca da, aștept să mă contactezi telefonic și voi fi bucuros să iți ofer atenția și timpul pentru a te ajuta sa iei decizia potrivita pentru tine si familia ta.

Tranc & Tranc – Imobiliare VR
Crisan Andrei – Agent Imobiliar

Facilități și caracteristici

Other Features
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Gresie
Izolație termică acoperiș
Izolație termică exterioară de 10 mm
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

CRIȘAN ANDREI