Rezultatele căutării dvs.

Terenul potrivit, de 573 m2, pentru casa ta de lux in Functionarilor

€ 130,000

FUNCTIONARILOR, ARAD,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 22078
Preț: € 130,000
Suprafață teren: 573 m2
Tip Teren: Rezidențial
Încălzire: Centrală termică pe gaz

Despre această proprietate

Terenul potrivit, de 573 m2, pentru casa ta de lux in Functionarilor

 

Acum ai ocazia sa iti construiesti casa ta de lux intr-o zona exclusivista a Municipiului Arad. Iti propunem un teren generos de 573 m2 cu un front stradal de 15 m, unde sa iti poti construi noua ta casa sau mai multe case insiruite pe maxim 4 nivele (S+P+E+M), in cel mai exclusivist cartier din Arad.

Tranc & Tranc -Imobiliare VR iti ofera posibilitatea sa iti construiesti noua ta casa in Cartierul Functionarilor, in inima municipiului Arad, o zona cu facilitati unice, terenul fiind pozitionat la cateva sute de metri de zona ultracentrala, Spitalul Judetean, Consiliu Judetean, lacul de la Podgoria, Catedrala Ortodoxa, Kaufland, Lidl etc.

Pe teren se afla o casa batraneasca care trebuie demolata pentru a lasa loc liber viitoarei case, vile, mini-pensiuni pe care urmeaza sa o ridice noul proprietar. Pe teren sunt trase toate utilitatile, canalizarea, apa, curentul si gazul. Casa batraneasca care este construita pe teren este construita din caramida cu vaiuga si are incalzirea asigurata de o centrala termica pe gaz.

Pentru vizionare, nu ezita sa o contactezi pe colega noastra Boita Roxana. Vei fi cu siguranta incantat sa poti vedea locul unde iti vei construi noul tau proiect de suflet.

 

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Gaz
Se vinde cu credit

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile