€ 0 la € 3,750,000

Mai multe opțiuni de căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultate
Căutare avansată

€ 0 la € 3,750,000

Mai multe opțiuni de căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării dvs.

Teren pentru casa intr-o NOUA zona rezidentiala in Aradul Nou

€ 20,195

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 18802
Preț: € 20,195
Suprafață teren: 500 m2
Front Stradal: 16,5
Tip Teren: Rezidențial

Despre această proprietate

In continuare, va prezentam spre achizitie posibilitatea de a investi si de a achizitiona un teren de 577 m2 sau de 700 m2, pentru constructia de case sau blocuri, intr-o NOUA ZONA REZIDENTIALA a Cartierului Aradul Nou. Terenul este parcelat, iar accesul la teren va fi asigurat de un drum din balast si piatra sparta. Toate utilitatile, apa, canalizare, gaz si curent vor fi disponibile in fata terenului cel tarziu la jumatatea anului viitor.

Terenul este intabulat cu PUZ aprobat in 2019 pentru constructii rezidentiale cu un regim de inaltime de P + 1+M. Frontul stradal la terenul de 577 m2 este de 16,5 m si de 20 m la cel de 700 m. Mai ramane sa te decizi cand doresti sa te apuci sa iti construiesti propria casa, pentru ca, daca nu mai ramai cu bani pentru constructia casei, noi te vom sustine in vederea obtinereii unui imprumut bancar si cu punerea la dispozitie a mai multor firme de constructii care s-ar putea ocupa de ridicarea ei si predarea la cheie pentru ca tu sa iti poti ocupa timpul cu lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine.

Pretul terenului este cuprins intre 35-40 euro / m2 in functie de pozitionarea terenului ales.

Daca si tu vrei sa iti vinzi imobilul #altfel, nu ezita sa ne contactezi. Iti luam responsabilitatea riscurilor, a stresului si a efortului vanzarii imobilului si il vom promova acolo unde clientii cauta o proprietate ca a ta. Il vom filma si fotografia cum nu o face nimeni in Arad cu aparate profesionale, cu drona (daca este necesar) si suntem singurii din oras care detinem tehnologia de promovare in lumea virtuală la 360 grade.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi

Amenities and Features

Apă rece
Canalizare Rețea
Curent monofazic
Curent trifazic
Gaz

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 3,750,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile