Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan într-o zonă excelentă, în Chișineu Criș(ID: 26475)

Exclusivitate
PREȚ REDUS

PRET NOU: € 21,000 PRET VECHI: 22000

Chișineu Criș, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 26475
Preț: PRET NOU: € 21,000 PRET VECHI: 22000
Suprafață teren: 1,080 m2
Front Stradal: 30
Tip Teren: Intravilan
Structură alei: Pământ

Despre această proprietate

Teren intravilan într-o zonă excelentă, în Chișineu Criș (ID: 26475)

ID PROPRIETATE: 26475

Cu emoție și încântare, vă aducem în atenție o oportunitate unică de a vă construi căminul visurilor în pitoreasca localitate Chișineu Criș, din județul Arad. Prezentăm cu mândrie un teren intravilan de excepție, gata să devină cadrul perfect pentru noua dumneavoastră casă sau pentru cultivarea cerealelor și legumelor preferate.

Cu o suprafață generoasă de 1080 de metri pătrați, acest teren își așteaptă cu nerăbdare să fie transformat într-un paradis personal. Iată doar câteva motive pentru care acesta este locul ideal pentru proiectul dumneavoastră:

Conexiuni vitale la îndemână: Bucurați-vă de avantajele unei amplasări excelente. Terenul beneficiază de proximitatea imediată a resurselor esențiale, cu punctele de alimentare situate la doar 50 de metri distanță. Indiferent dacă aveți nevoie de curent electric, apă, canalizare sau gaz, veți avea acces rapid și ușor la toate aceste facilități, fără griji sau complicații.

Oportunități nelimitate: Terenul nostru oferă versatilitate și libertate în ceea ce privește utilizarea sa. Vă puteți transforma visul în realitate construind casa pe care ați visat-o întotdeauna, cu spațiu generos pentru grădina și curtea dvs. privată. În plus, terenul este ideal și pentru cei dornici să se implice în agricultură, oferindu-vă posibilitatea de a cultiva cereale și legume proaspete chiar în curtea proprie.

Vecinătăți prietenoase și comodități: Situat într-o zonă plină de viață și cu o comunitate prietenoasă, terenul nostru vă oferă acces facil la o varietate de facilități și servicii esențiale. De la benzinării și biserică, până la cafenele, farmacii și restaurante, veți fi mereu în mijlocul activității. Educația și sănătatea nu vor fi o problemă, deoarece în apropiere veți găsi școli, grădinițe, spitale și cabinete medicale. Relaxarea și recreerea sunt, de asemenea, asigurate prin apropierea de parcuri, piețe și chiar un teren de fotbal.

Priveliște și liniște: Terenul nostru îmbină perfect avantajele vieții urbane cu liniștea și frumusețea naturii. Amplasat într-o zonă pitorească, veți avea ocazia să vă bucurați de peisaje încântătoare și de aer curat în fiecare zi. Acesta este locul în care veți putea să vă relaxați, să vă regăsiți și să creați amintiri prețioase alături de cei dragi.

Potențial și investiție: Achiziționând acest teren, nu numai că vă veți îndeplini visul de a avea propria casă sau de a cultiva propriile produse organice, dar veți face și o investiție valoroasă. Proprietățile din zonă au tendința de a crește în valoare pe măsură ce orașul se dezvoltă și prosperă, asigurându-vă astfel un viitor sigur și promițător.

Acest teren intravilan unic, cu front stradal de 30 de metri și acces facil prin drumul cu pământ, reprezintă un punct de plecare perfect pentru a vă construi viitorul. Este o oportunitate ce nu trebuie ratată! Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în frumoasa Chișineu Criș și să vă oferim șansa de a vă construi viitorul într-un loc cu adevărat special.

Facilități și caracteristici

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

ROTARU DIANA