Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan de 961 m2 în Giarmata(ID: 27960)

Exclusivitate

€ 55,500

,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27960
Preț: € 55,500
Număr Nivele: 1
Tip Teren: Intravilan

Despre această proprietate

Teren intravilan de 961 m2 în Giarmata(ID: 27960)

ID PROPRIETATE:27960

Beneficii tehnice ale acestui teren:

 1. Suprafață generoasă: Cu o suprafață totală de 961 metri pătrați, acest teren oferă spațiu suficient pentru a vă construi casa visurilor.
 2. Acces facil: Terenul dispune de două fronturi stradale, cu un front stradal impresionant de 64 de metri, asigurând acces comod și flexibilitate în dezvoltarea proiectului dumneavoastră.
 3. Utilități disponibile: Aici veți beneficia de toate utilitățile necesare pentru un confort deplin. Curentul electric se află la doar 100 de metri distanță, în timp ce gazul și apa sunt disponibile la doar 50 de metri de teren.

Beneficii locale:

 • Vecinătăți variate: Acest teren se află în proximitatea unui număr impresionant de facilități, inclusiv benzinărie, biserică, cafenele, dentist, farmacie, frizerie, grădiniță, magazin alimentar, medic veterinar, parc, piață, primărie, restaurante și un teren de fotbal. Aceasta înseamnă că veți avea acces ușor la tot ceea ce aveți nevoie în viața de zi cu zi.

Beneficii suplimentare:

 • Două fronturi stradale: Un avantaj major este faptul că acest teren are două fronturi stradale, ceea ce vă oferă mai multe opțiuni pentru dezvoltare și acces.
 • Potențial de asfaltare: În curând, zona se va asfalta, asigurând un acces îmbunătățit și o valoare crescută a terenului.
 • Aspectul zonei: Este important de menționat că, în prezent, zona nu arată foarte bine. Cu toate acestea, este important să rețineți că totul este în proces de dezvoltare. Un exemplu notabil este achiziționarea a 5 hectare de teren situat peste drum, care a fost parcelat pentru construcții, semn că zona este într-o mare dezvoltare.

Acest teren reprezintă o oportunitate unică de a investi în viitorul dumneavoastră într-o zonă cu potențial de dezvoltare semnificativ. Cu toate utilitățile disponibile și accesul ușor la facilitățile locale, acesta este locul ideal pentru a vă construi casa sau proiectul dumneavoastră dorit. Nu ratați această oportunitate de a face parte din creșterea continuă a acestei zone!

 

 

 

Facilități și caracteristici

Other Features
Pretabil Depozit
Pretabil închiriere
Pretabil investititii
Pretabil locuit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
 • Căutare Avansată

  € 0 la € 1,700,000

  Mai multe opțiuni de căutare
 • Calculator de credite

Comparați anunțurile

STRUȚ JER-RAI