Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan de 5000 m2 cu destinatii multiple in Minis

Exclusivitate
DCIM100MEDIADJI_0397.JPG DCIM100MEDIADJI_0395.JPG DCIM100MEDIADJI_0393.JPG

€ 24,200

Minis, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 21162
Preț: € 24,200
Suprafață teren: 5,000 m2
Front Stradal: 25
Tip Teren: Rezidențial
Structură alei: Pietriș
Situație juridică: Intabulat

Despre această proprietate

Teren intravilan de 5000 m2 cu destinatii multiple in Minis

Ce zici de un teren intravilan de 5000 m2, cu 25 m front stradal și 200 m adâncime, cuprins între două drumuri (cu acces din ambele) ce se vinde mult sub prețul pieței, în Podgoria Miniș?

Dacă visul tău este acela de a-ți construi o podgorie sau o gospodărie în care să nu te simți sufocat din cauza spațiului sau a traficului sau doresti sa faci o investiție, atunci acest teren îți poate îndeplini acest vis. Tu decizi dacă vei deveni noul proprietar al terenului ce se află la o mică distanță de renumita Cramă DAICONI. Poziționarea lui cu ieșire la doua drumuri, face ca acest teren să fie unul special, fiind pretabil pentru mai multe destinații. Poate reprezenta un teren generos și pentru construirea unei plantații cu culturi profitabile sau a unei crame, depozit, fabrică, parc auto sau chiar a unei săli de evenimente. Dacă ești un investitor cu perspective de viitor, idei pot fi multe.

Terenul este ideal și în cazul în care te gândești să-l parcelezi, să tragi apa și curentul (singurele utilități disponibile la stradă în acest moment) și să vinzi parcelele individual sau să dezvolți o zonă privată de case și astfel să faci multe familii fericite care caută să se mute de la oraș în asemenea zone, acum cand ne confruntăm cu vremuri tulburi de pandemie. Cu siguranță ai toate șansele să faci o investiție sigură și profitabilă, indiferent de planul pe care dorești să îl pui în practică cu acest teren.

Dacă ceea ce ai citit te-a pus deja pe gânduri e bine de avut în vedere și faptul că localitatea este prinsă în planul de racordare la rețeaua de gaze naturale și de asfaltare și modernizare a drumurilor de interes local, lucrări ce vor demara începând cu anul viitor, 2022.

Dacă te-am convins și ești hotărât sa vizionezi această proprietate, colega noastră îți stă la dispoziție cu toate detaliile și te va ajuta la fiecare pas pentru a te bucura cât mai urgent de această oportunitate.

Tranc & Tranc – Imobiliare VR
Frandos Lavinia – Agent Imobiliar Expert

Amenities and Features

Apă rece
Curent trifazic
Pretabil depozit
Pretabil fabrica
Pretabil investititii
Se vinde cu credit

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile