Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan de 4000 m2 cu 2 fronturi stradale langa primarie in Vladimirescu

Exclusivitate
default default default default

€ 220,000

Vlaidimirescu, Arad,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 24965
Preț: € 220,000
Suprafață teren: 4,000 m2
Front Stradal: 27
Tip Teren: Rezidențial

Despre această proprietate

Teren intravilan de 4000 m2 cu 2 fronturi stradale langa primarie in Vladimirescu

 

In continuare, ne face o deosebita placere sa va prezentam in exclusivitate posibilitatea de a achizitiona un teren intravilan de 4000 m2, langa primarie, cu 2 fronturi stradale, perfect pentru dezvoltarea unui proiect rezidential si construirea mai multor case, duplexuri, blocuri etc.

La doar 5 km de Arad, în Vladimirescu, va oferim posibiltiatea sa achizitionati un teren de 4000 m2, cu unul dintre fronturile stradale de 6 m, iar pe cealalta parte, cu un front stradal de 27 m. Terenul urmeaza sa fie parcelat conform desenului din imagine. Terenul dispune la cele 2 fronturi stradale de toate utilitatile, apa, canalizare, curent si gaz.

Proprietarul este dispus sa se asocieze cu un dezvoltator si sa isi puna la dispozitie terenul cu conditia impartirii profitului rezultat.

Vladimirescu este localitatea cu cea mai mare dezvoltare urbana din judetul Arad. Dezvoltarea unui proiect rezidential in apropiere de primarie, va fi cu siguranta un succes pentru oricine decide sa achizitioneze acest teren. Daca doriti sa dezvoltati un proiect rezidential care va garanteaza succesul, achizitionand un teren intravilan intr-un pret care va permite maximizarea profitului, nu ezitati sa ne contactati.

Facilități și caracteristici

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA