Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan de 15 100 m2 la drumul E671, în Vinga(ID: 27134)

Exclusivitate
ÎNCHIRIAT
default default default

€ 3,200

Vinga, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27134
Preț: € 3,200
Suprafață Propreitate: 15,100 m2
Front Stradal: 195/59

Despre această proprietate

Teren intravilan de 15100 m2 la drumul E671, în Vinga(ID: 27134)

ID PROPRIETATE: 27134

Vă prezentăm oportunitatea de închiriere a unui teren intravilan în zona pitorească Vinga, județul Arad. Cu o suprafață generoasă de 15,100 metri pătrați și o lățime de 159 metri la stradă și 59 metri în adâncime, acest teren oferă un potențial impresionant pentru diverse proiecte.

Beneficii ale datelor tehnice prezentate:

 1. Suprafață generoasă: Terenul dispune de o suprafață extinsă de 15,100 metri pătrați, oferind spațiu suficient pentru dezvoltarea diverselor activități și proiecte.
 2. Acces facil la stradă: Cu o lățime de 159 metri la stradă, terenul asigură un acces facil și comod, ceea ce poate reduce costurile de dezvoltare a infrastructurii și poate crește accesibilitatea pentru clienți și parteneri.
 3. Front stradal imens: Frontul stradal de 159 de metri este un avantaj semnificativ pentru orice afacere sau dezvoltare imobiliară, asigurând vizibilitate maximă și oportunități de expunere.
 4. Teritoriu în Vinga, județul Arad: Localizarea în comuna Vinga din județul Arad oferă un cadru liniștit și rural, ideal pentru proiecte agricole sau rezidențiale, precum și pentru investiții în dezvoltarea infrastructurii.
 5. Potențial de dezvoltare: Această suprafață generoasă și accesul facil la stradă oferă o gamă variată de posibilități de dezvoltare, de la proiecte agricole și rezidențiale la activități comerciale sau industriale.

Nu ratați ocazia de a închiria acest teren intravilan în Vinga, județul Arad. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a stabili o vizionare. Acest teren oferă un potențial imens și oportunități diverse pentru viitoarele dvs. proiecte.

Facilități și caracteristici

Other Features
Curent trifazic
Pretabil Centru Comercial
Pretabil Depozit
Pretabil închiriere
Pretabil investititii

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
 • Căutare Avansată

  € 0 la € 1,700,000

  Mai multe opțiuni de căutare
 • Calculator de credite

Comparați anunțurile

HOLDIȘ TEODORA