Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan cu suprafață de 1322 m2, în Grăniceri

PREȚ NOU: € 7,500 PREȚ VECHI: 8500

Grăniceri, Arad,
, ,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 25822
Preț: PREȚ NOU: € 7,500 PREȚ VECHI: 8500
Suprafață Propreitate: 1,322 m2

Despre această proprietate

Teren intravilan cu suprafață de 1322 m2, în Grăniceri

Vrei să îți cumperi un teren încărcat cu istorie și o priveliște spectaculoasă? Ai ajuns la locul potrivit! Îți prezentăm un teren intravilan impresionant, situat în comuna Grăniceri, județul Arad.

Cu o suprafață de 1322 de metri pătrați și un front stradal de 13 m, acest teren este ideal pentru oricine dorește să își urmeze pasiunea în agricultură sau viticultură. Indiferent de intențiile tale, acest teren îți oferă suficient spațiu pentru a-ți îndeplini visele.

Comuna este situată în inima județului Arad, într-o zonă pitorească și liniștită, cunoscută pentru frumusețea sa naturală și istoria sa bogată. Comuna Grăniceri este atestată documentar încă din 1394, dar având denumirea de Ottlaka. În anul 1920 când deputatul Octavian Goga mergea spre Budapesta, oprindu-se în Ottlaka, a luat decizia de a schimba denumirea localității, schimbând-o în Grăniceri, fiind o localitate de frontieră. Acesta este renumit pentru viile sale și pentru vinurile sale deosebite, iar acest teren îți oferă ocazia de a-ți însuși și tu această tradiție.

Cu o comunitate de oameni primitori și ospitalieri, Grăniceri este un loc minunat pentru a trăi și a te bucura de liniștea și frumusețea naturii. Cu școli, magazine și alte facilități la doar câțiva kilometri distanță, acest sat îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a trăi confortabil și fericit.

Nu rata ocazia de a-ți achiziționa un teren în Grăniceri și de a-ți îndeplini visurile. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii despre acest teren și pentru a stabili o vizionare.

Facilități și caracteristici

Other Features
Pretabil investititii

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 1,700,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator de credite

Comparați anunțurile

ROTARU DIANA