€ 0 la € 500,000

Mai multe opțiuni de căutare
Am găsit 0 rezultate. Vezi rezultate
Căutare avansată

€ 0 la € 500,000

Mai multe opțiuni de căutare
am găsit 0 rezultate
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravilan cu fs de 100 m la centura din Gai in zona industriala Arad Vest

Exclusivitate

€ 625,000

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 20390
Preț: € 625,000
Suprafață teren: 5,755 m2
Front Stradal: 100
Tip Teren: Industrial

Despre această proprietate

Teren intravilan cu fs de 100 m la centura din Gai in zona industriala Arad Vest

In continuare, avem placerea sa va prezentam la vanzare, in exclusivitate, un teren intravilan, cu totul special, de 5755 m2. Terenul are un front stradal de 100 m la centura aradului din Gai, in zona industriala Arad Vest. Terenul mai are un front stradal de 50 m la un drum de pamant care duce catre piata de masini, iar distanta pana la autostrada este de aproximativ 1 km.

Valoarea terenului este data de zona, de frontul stradal generos la centura Aradului si de facilitatile extraordinare oferite de cea mai dezvoltata zona industriala din Arad si din Vestul tarii.

Aici isi desfasoara activitatea firme cu renume mondial precum Joyson Safety System, Porta Doors, Yazaki, NDB Logistica, Leoni Wiring System, Hella, Huf, International Alexander, BOA Bellows Technology, Delfingen, Englmeyer, Dedeman, Bricostore, Coficab Estern Europe, Filip Spedition, Ditre International, JDL, VDL, Expo Arad, etc. In parcul industrial se afla si unul dintre punctele vamale din Arad, iar cazarea nu este o problema pentru ca aici se afla si hotelul Ibis Styles.

Posibilitatile de exploare a terenului sunt multiple, iar noul proprietar va avea succesul asigurat achizitionand acest teren, indiferent ca doreste sa isi construiasca un depozit, o sala de evenimente, benzinarie, hala de productie, spalatorie de tiruri, hotel etc.

Terenul este liber de sarcini si poate fi vandut imediat. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la datele de mai jos

Amenities and Features

Apă caldă
Apă rece
Canalizare Rețea
Curent trifazic
Pretabil investititii
Se vinde cu credit

Contactează-mă

Planificați o prezentare?
Puteți răspunde la mesaje private din pagina „Inbox” din contul de utilizator.
  • Căutare Avansată

    € 0 la € 500,000

    Mai multe opțiuni de căutare
  • Calculator Rate Credit Ipotecar

Comparați anunțurile