Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravalian de 551m2 în Sânandrei(ID:27622)

Exclusivitate

€ 35,700

Sânandrei.Timișoara,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27622
Preț: € 35,700
Suprafață teren: 551 m2
Internet: Nu are
Număr Nivele: 1
Front Stradal: 5
Tip Teren: Intravilan

Despre această proprietate

Teren intravalian de 551m2 în Sânandrei(ID:27622)

ID PROPRIETATE:27622

Date tehnice:

 • Suprafață teren: 551 m2
 • Front stradal: 5 metri

Beneficii:

 1. Locație ideală: Acest teren se află într-o locație centrală în Sânandrei, având în vecinătate o serie de facilități esențiale. Cu o suprafață de 551 de metri pătrați, acesta oferă oportunități nelimitate pentru dezvoltare.
 2. Vecinătăți variate: Terenul se află în apropierea unei varietăți de servicii și facilități importante, inclusiv biserică, cafenele, dentist, farmacie, frizerie, grădiniță, magazin alimentar, medic de familie, medic veterinar, parc, poliție, restaurante, școală generală, spălătorie și stație de autobuz. Aceasta înseamnă că aveți acces la tot ce aveți nevoie la doar câțiva pași distanță.
 3. Utilități disponibile: Acest teren dispune de utilități esențiale pentru construcție. Curentul electric este disponibil la doar 50 de metri distanță, iar apa este conectată la rețeaua publică la stradă. Canalizarea și gazul sunt, de asemenea, disponibile la stradă. Acest lucru face ca procesul de dezvoltare să fie mult mai convenabil și mai eficient.

În concluzie, acest teren intravilan în Sânandrei, județul Timiș, oferă o oportunitate unică pentru cei care caută să investească într-o locație excelentă cu acces ușor la toate facilitățile necesare. Cu utilitățile disponibile la stradă, acest teren este pregătit pentru construcție. Nu pierdeți ocazia de a deveni proprietarul acestui teren ideal pentru proiectul dvs. Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare a terenului.

 

 

Facilități și caracteristici

Other Features
Pretabil Centru Comercial
Pretabil Depozit
Pretabil investititii
Pretabil locuit
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
 • Căutare Avansată

  € 0 la € 1,700,000

  Mai multe opțiuni de căutare
 • Calculator de credite

Comparați anunțurile

STRUȚ JER-RAI