Căutare avansată
Rezultatele căutării dvs.

Teren intravalian de 1001m2 în Sânandrei(ID:27617)

Exclusivitate

€ 65,000

Sânandrei.Timișoara,
,

adauga la favorite 
Id-ul Proprietății: 27617
Preț: € 65,000
Suprafață teren: 1,001 m2
Internet: Nu are
Front Stradal: 5

Despre această proprietate

Teren intravalian de 1001m2 în Sânandrei(ID:27617)

ID PROPRIETATE:27617

Vă prezentăm o oportunitate unică de achiziționare a unui teren intravilan în localitatea Sânandrei, situată în județul Timiș. Acest teren oferă o serie de caracteristici tehnice deosebite, care pot să satisfacă cele mai exigente cerințe ale viitorilor proprietari.

Date Tehnice:

 • Suprafață Teren: 1001 m2
 • Front Stradal: 5

Beneficii Tehnice:

 • Locație Centrală și Accesibilă: Terenul beneficiază de o poziție centrală în Sânandrei, oferind acces ușor și rapid la numeroase facilități din zonă.
 • Vecinătăți Variate: În imediata apropiere a terenului se găsesc o serie de facilități esențiale, inclusiv o biserică, cafenele, cabinet dentist, farmacie, frizerie, grădiniță, magazin alimentar, medic de familie, medic veterinar, parc, secție de poliție, restaurante, școală generală, spălătorie și stație de autobuz. Această proximitate la servicii și facilități face terenul potrivit pentru diverse scopuri, de la rezidențial la comercial.
 • Utilități Disponibile: Terenul este pregătit pentru construcții, cu utilitățile principale disponibile la stradă. Curentul electric este la doar 50 de metri distanță, iar rețelele de apă, canalizare și gaz sunt de asemenea disponibile la stradă. Acest lucru face ca dezvoltarea proiectului dvs. să fie mai ușoară și mai convenabilă.

Terenul nostru intravilan din Sânandrei este o investiție excelentă datorită amplasamentului său strategic și a infrastructurii de calitate. Indiferent dacă doriți să construiți o casă pentru familia dvs. sau să dezvoltați un proiect comercial, această proprietate vă oferă oportunități nelimitate.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați. Acest teren este o adevărată comoară și nu trebuie să ratezi această șansă unică!

Beneficiu Tehnic: Teren într-o locație centrală, cu acces facil la toate serviciile necesare și utilități disponibile la stradă, ceea ce face investiția în această proprietate una foarte convenabilă.

 

 

Facilități și caracteristici

Other Features
Pretabil Cabinet
Pretabil Cartier Rezidential
Pretabil Centru Comercial
Pretabil investititii
Se vinde cu credit

Tur Virtual

Video

imagine video

Certificat Energetic

Nr. vizionări

Transport
Supermarketuri
Școli
Restaurante
Farmacii
spitale
 • Căutare Avansată

  € 0 la € 1,700,000

  Mai multe opțiuni de căutare
 • Calculator de credite

Comparați anunțurile

STRUȚ JER-RAI